Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Opleiding Zielentaal – Atlantis roept !

Opleiding Zielentaal – Atlantis roept !

startdatum 27 oktober 2023

Een opleiding van drie weekenden voor iedereen bij wie het volgende aanspreekt: De Atlantische beschaving was een cyclus van Wederopstanding voor de mens op Aarde. En ofschoon bewuste herinneringen slechts door enkele gevoelige individuen worden ervaren, leeft de realiteit in de psyché nog steeds in vele mensen.

De positieve en negatieve levenservaringen door de mensen in Atlantis worden in de huidige tijd door vele mensen herbeleefd. Deze eerdere ervaringen bevatten onbewuste invloeden die nu basispatronen zijn.

De huidige tijd vraagt grote wijsheid

De huidige tijd is heftig en vraagt om het oplossen van traumatische ervaringen. Deze liggen diep verscholen in ons DNA. En zijn ervaringen die via familiepatronen in ons verder zijn gegaan. Zeker bij de jongere generaties. Wanhoop niet, deze blokkerende energie kan ons niet weerhouden om onze hoogste Zielekracht te bereiken.

Het is tijd om ons te herinneren wie werkelijk zijn: Lichtwezens! En dat herinneren vraagt om een hoger bewustzijn. Herinneren hoe het is om een Lichtwezen te zijn!

Jij als Lichtwezen durft te staan voor wat juist is. Zelfs als het niet de gemakkelijkste weg is. Je begrijpt dat het leven vol uitdagingen zit. Je bent niet bang voor de duisternis. Immers je weet dat jij het Licht bent.

De Samenwerking van Ziel, Geest en Lichaam
Je Ziel heeft je lichaam nodig om met je te kunnen communiceren, en aan te geven wat extra aandacht nodig heeft. In elke cel van je is je Ziel en geest aanwezig. Je lichaam, geest en Ziel werken samen, het is één geheel.

Door middel van onzichtbare energie-lijnen zijn wij met elkaar verbonden. Mensen die al jarenlang niet meer ons leven delen, zijn nog steeds in ons ‘systeem’ aanwezig. Verbinding maken met anderen, je verbonden voelen met iemand, is zeer essentieel voor een gelukkig bestaan. Door de verbintenis met de ander aan te gaan, voel je je gedragen.

Stel je voor dat je kunt communiceren met een dierbare overledene. Dan zou je eindelijk de vraag kunnen stellen die je al zo lang bezighoudt. Gelukkig is het mogelijk, soms zijn de antwoorden heel duidelijk, een andere keer cryptisch en moet je er even over nadenken.

Wanneer we Zielscontact zoeken met een andere Ziel dan worden deze signalen razendsnel naar het Universum gezonden. Hier wordt het signaal opgevangen en doorgestuurd naar de betreffende Ziel. In het Universum is de Universele Energie van iedereen alom aanwezig. Of de Ziel leeft of overleden is, dat maakt niet uit. Immers de Ziel leeft eeuwig, sterft niet als het lichaam sterft.

Zielscontact met onszelf en met een ander is het mooiste en het meest zuivere dat er is. Mooi, omdat het heel intens is, het raakt je tot diep in je hart. Zuiver, omdat er geen oordelen of veroordelen zijn. Je verstand zit er niet tussen, dus ook je eventuele ego of misverstanden niet. Je Ziel wordt ook wel je innerlijke God genoemd en dat is ook zo. God laat iedereen vrij om te zijn die hij of zij wil zijn. Je Ziel zal je nimmer dwingen of tegenwerken. Je Ziel geeft goede adviezen, is open, heeft geen geheimen en heeft altijd het beste met je voor.

Dit kun je verwachten:

► Je leert je af te stemmen van Ziel tot Ziel

► Je leert wat de Akasha Kronieken zijn en hoe ermee te werken

► Uitleg en werken met Chakra’s en Aura

► Je intuïtie wordt zodanig ontwikkeld dat je ook ‘achter’ de woorden kunt kijken.

► Je leert je af te stemmen op dierbare overledenen en/of dieren.

► Je krijgt meer begrip voor jezelf en voor anderen.

Docent:   Daisha de Wijs
Tijden:    vrijdag van 19.00 uur t/m zaterdag 16.00 uur
Plaats:    Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264
Datum:   27/28 okt.; 10/11 november en 1/2 december 2023
Prijs:       € 749,= incl. overnachting en volpension. (Overnachting in 2/3 persoons kamers.)
Eventueel in drie termijnen te betalen ad. € 260,=

 

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 27 oktober 2023

Begintijd

19:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 798,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier