Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Opleiding Zielentaal

Opleiding Zielentaal

startdatum 18 oktober 2024

Een opleiding van drie weekenden voor iedereen bij wie het volgende aanspreekt: Zielscontact zoeken met jezelf en anderen!

De huidige tijd vraagt grote wijsheid

De huidige tijd is heftig en vraagt om het oplossen van traumatische ervaringen. Deze liggen diep verscholen in ons DNA. En zijn ervaringen die via familiepatronen in ons verder zijn gegaan. Zeker bij de jongere generaties. Wanhoop niet, deze blokkerende energie kan ons niet weerhouden om onze hoogste Zielekracht te bereiken.

De Samenwerking van Ziel, Geest en Lichaam
Je Ziel heeft je lichaam nodig om met je te kunnen communiceren, en aan te geven wat extra aandacht nodig heeft. In elke cel van je is je Ziel en geest aanwezig. Je lichaam, geest en Ziel werken samen, het is één geheel.

Onzichtbare verbintenissen

Door middel van onzichtbare energie-lijnen zijn wij met elkaar verbonden. Mensen die al jarenlang niet meer ons leven delen, zijn nog steeds in ons ‘systeem’ aanwezig. Verbinding maken met anderen, je verbonden voelen met iemand, is zeer essentieel voor een gelukkig bestaan. Door de verbintenis met de ander aan te gaan, voel je je gedragen.

Stel je voor dat je kunt communiceren met een dierbare overledene. Dan zou je eindelijk de vraag kunnen stellen die je al zo lang bezighoudt. Gelukkig is het mogelijk, soms zijn de antwoorden heel duidelijk, een andere keer cryptisch en moet je er even over nadenken.

Contact van Ziel tot Ziel

Wanneer we Zielscontact zoeken met een andere Ziel dan worden deze signalen razendsnel naar het Universum gezonden. Hier wordt het signaal opgevangen en doorgestuurd naar de betreffende Ziel. In het Universum is de Universele Energie van iedereen alom aanwezig. Of de Ziel leeft of overleden is, dat maakt niet uit. Immers de Ziel leeft eeuwig, sterft niet als het lichaam sterft.

Zielscontact met onszelf en met een ander is het mooiste en het meest zuivere dat er is. Mooi, omdat het heel intens is, het raakt je tot diep in je hart. Zuiver, omdat er geen oordelen of veroordelen zijn. Je verstand zit er niet tussen, dus ook je eventuele ego of misverstanden niet.

Je Ziel wordt ook wel je innerlijke God genoemd en dat is ook zo. God laat iedereen vrij om te zijn die hij of zij wil zijn. Je Ziel zal je nimmer dwingen of tegenwerken. Je Ziel geeft goede adviezen, is open, heeft geen geheimen en heeft altijd het beste met je voor.

Dit kun je verwachten:

► Je leert je af te stemmen van Ziel tot Ziel
► Je leert wat de Akasha Kronieken zijn en hoe ermee te werken
► Je intuïtie wordt zodanig ontwikkeld dat je ook ‘achter’ de woorden kunt kijken.
► Je leert je af te stemmen op dierbare overledenen en/of dieren.
► Je krijgt meer begrip voor jezelf en voor anderen.
► Onzichtbare verbintenissen

Docent:   Daisha de Wijs
Tijden:    vrijdag van 19.00 uur t/m zaterdag 16.00 uur – het kan iets uitlopen
Plaats:    Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264
Datum:   18/19 okt.; 1/2 nov. en 15/16 nov. 2024
Prijs:       € 749,= incl. BTW, overnachtingen en volpension (overnachting in 2/3 persoons kamers).
Eventueel in twee termijnen te betalen ad. € 395,=
Aanmelden: via het aanmeldingsformulier

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 18 oktober 2024

Begintijd

19:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 749,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier