Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Masterclass Familie Opstellingen

Masterclass Familie Opstellingen

Startdatum 27 januari 2023

de meest Uitgebreide Opleiding !

In Masterclass Familie Opstellingen leer je:

 • op energetische wijze mensen begeleiden
 • de energetische invloeden van mens tot mens doorgronden
 • het afstemmen van Ziel tot Ziel
 • het begeleiden naar de meest essentiële vraag
 • zowel de één-op-één opstelling als de groepsopstelling
 • het begeleiden van een individuele persoon
 • alsmede een bedrijf en/of groepen mensen.

In korte tijd worden problemen helder gemaakt. In nauwelijks driekwart uur ontdekt de deelnemer welke invloed anderen – of iets anders – op hem hebben, maar ook: hij op de ander. Dit laatste is vaak nog belangrijker. Voor de meesten is dit gebeuren dan ook een ingrijpende en emotionele belevenis. Voor anderen een feest van herkenning en opluchting. Indien je op deze wijze Familie Opstellingen begeleidt zal je merken dat elke participant geraakt is.

In Masterclass Familie Opstellingen krijg je diverse methoden aangereikt. Hierdoor kun je in één uur tijd het probleem, de oorzaak van het probleem ‘boven water krijgen’. En je kunt binnen het uur aan je cliënt advies geven hoe dit op te lossen. Deze zeer zuivere energetische methoden zorgen er voor dat de cliënt weer zelf vooruit kan.

Je energetisch lichaam

Een mens bestaat uit vier lichamen: fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. Je energetische lichaam staat voor de energie die alles in je fysieke lichaam doet stromen. Dit lichaam is weliswaar niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Emoties zijn bekende bewegingen van energie, net als ademhaling. Het energetische lichaam is niet alleen van binnenin, maar ook van buitenaf merkbaar. Zo is je charisma, ofwel je energetische blauwdruk, ook energie.

Je energetische lichaam omvat onder andere de volgende systemen: chakra’s (7 energiecentra), meridianen en aura’s, yin & yang, hartcoherentie, hersengolf-coherentie en het hara punt (je krachtplek rond je navel). Hoewel het energetische lichaam vaak valt binnen het werkveld van de alternatieve geneeskunde houden bijvoorbeeld ook endocrinologen en neurologen zich bezig met het energetische lichaam, zij het op biochemisch niveau.

Door de persoon (personen) energetisch te begeleiden breng je de vier lichamen van de mens in balans. Alles op de wereld, in ons dagelijkse leven, waar we ook mee te maken krijgen, staat onzichtbaar – ofwel energetisch – met elkaar in verband. Het een heeft invloed op het ander. Door energetisch te werken krijgt men op belangrijke levensvragen een doeltreffend antwoord c.q. inzicht, zodat men zelf weer verder kan.

Voor wie is de opleiding?

De opleiding is uitsluitend voor deelnemers die reeds, op welke wijze dan ook, mensen begeleiden. Het toepassen van deze unieke vorm van Familie Opstellingen is voor iedereen geschikt: voor hoogopgeleiden, voor degenen op de werkvloer, voor praktische en voor theoretische personen. Van professoren tot huisvrouwen, voor elke deelnemer is het een eyeopener, tenminste als je er serieus mee omgaat.

Ben je psycholoog, psychiater, therapeut, coach, trouble shooter, bedrijfsadviseur, pedagogisch medewerker, werkbegeleider, of anders? Dan is deze opleiding een must, immers je cliënt en/of bedrijf is er bij gebaat om in korte tijd een goed en doeltreffend advies te ontvangen.

Welke problemen kunnen met deze methoden worden opgelost?

Elk persoonlijk én zakelijk probleem is met deze methode op te lossen. Men ontdekt de oorzaak van het probleem, het knelpunt en dat is meestal de oplossing. Om enkele voorbeelden te noemen:

 • In het gezin loopt het allemaal niet zo soepel, men wil dat opgelost hebben.
 • Je cliënt staat op een kruispunt van zijn of haar leven en weet niet welke richting uit te gaan.
 • Aan de omgang met de medewerkers schort het een en ander, maar wat?
 • Meerdere projecten in gedachten hebben, maar welk project zal het beste voor de persoon of het bedrijf uitpakken?
 • Je cliënt voelt zich niet zo lekker in zijn of haar vel zitten en wil weten waarom.
 • Al jaren heeft men een onbestemd gevoel en je cliënt wil weten waar dat vandaan komt.
 • Er zijn een paar sollicitanten voor de functie die men in het bedrijf open heeft, welke kan men het beste kiezen?
 • Er wrikt al jaren iets tussen de persoon en zijn of haar ouders, of tussen broers en zussen, hoe kan dat worden opgelost?
 • En zo zijn er nog meer voorbeelden, teveel om hier allemaal op te noemen.

De mensen waar het om gaat kunnen overleden zijn, dat maakt niet uit. Het probleem kan gaan van personen tot abstracte zaken, en alles wat daar tussen ligt. Je kunt zelfs een vraagteken ‘invoegen’ voor iets waar je nog niet aan hebt gedacht.

Waarom deze unieke methoden?

Voor individuele sessies is de één-op-één opstelling een geweldige uitkomst. Deze methode is dé manier om de persoon te overtuigen van het feit dat zijn gedachten en energie van grote invloed zijn op zichzelf én zijn omgeving. Deze methode is daar in één klap het grootste bewijs van. Het is een zo’n bijzondere belevenis, dat je het wel moet geloven.

Welk effect brengt een opstelling teweeg?

Het effect van de opstellingen heeft niet alleen invloed op de deelnemers, het gaat veel verder. Het heeft ook effect op de personen die door de deelnemer zijn opgesteld en zijn hele sociale omgeving. Deze personen – waarvan de ‘rol’ door iemand c.q. iets anders wordt ‘gespeeld’ – komen middels de opgestelde persoon met hun onbewuste gedachten c.q. gedragingen naar buiten.

Door zich te bevrijden van opgehoopte gevoelens naar de opsteller, bevrijden ze zich tegelijkertijd ook in de werkelijkheid. Je ziet dan ook duidelijke veranderingen bij de personen, die niet zelf hebben meegedaan, maar wel zijn opgesteld, ontstaan. Positieve veranderingen, omdat er een ballast van hen is afgevallen. Deze positieve verandering zal ongetwijfeld door hun omgeving ervaren worden. En zo breidt dit (collectieve) bewustzijn – ofwel bevrijding – zich steeds verder uit.

Hoe kun je dit bewijzen?

Op het moment zelf is het niet te bewijzen. Wel door de belevingen die in de maanden daarna ervaren worden. Als zowel de deelnemers als de mensen die zij opgesteld hebben enkele maanden daarna geïnterviewd worden, kan men het van de personen zelf vernemen. Soms is de verandering zo natuurlijk verlopen, dat men het zelf niet direct gemerkt heeft. Maar de personen uit zijn of haar omgeving zullen het zeker beamen.

Een intakegesprek
Om deel te nemen aan de Masterclass Familie Opstellingen is er eerst een intakegesprek van een half uur. (Houdt er rekening mee dat men uitsluitend kan deelnemen indien men al mensen begeleidt.)
Voor het intakegesprek kun je telefonisch een afspraak maken: 0575 – 50 2264.

Docent:   Daisha de Wijs en assistent Sander de Wijs

Tijden:     vrijdag van 16.00 uur tot zaterdag 16.00 uur

Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264

Data 2023: 27 en 28 jan.; 3 en 4 febr.; 24 en 25 febr.; 3 en 4 mrt. en 24 en 25 maart 2023

Prijs:        Het lesgeld bedraagt € 1.295,= incl. alle kosten, zijnde: inschrijfgeld, materialen, overnachtingen en volledig volpension. (Overnachting is verplicht.)
Het is ook mogelijk om in drie termijnen te betalen. De eerste aanbetaling is € 645,= voor 6 januari 2023 en vervolgens twee termijnen van € 350,= voor 1 febr. en 1 mrt 2023.

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

Fri 27 January 2023

Begintijd

16:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 1295,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier