Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Opleiding Kabbala der Getallen

Opleiding Kabbala der Getallen

Inwijding in Hoger Bewustzijn !

26/27 november, 17/18 december 2021, en 21/22 januari 2022

Geheime Leer

De Kabbala der Getallen is een geheime leer die van generatie op generatie wordt doorgegeven. En slechts door uitverkorenen doorgrond kan worden. Het doel van de leer is: inzicht te krijgen in jezelf en de invloeden van je omgeving. Zoals bijvoorbeeld je geboortedatum, je huisnummer, je banknummer, je telefoonnummer, of welke datum dan ook.

De tien getallen 0 t/m 9 zijn de tien fasen in je leven waarmee je aan de slag kunt gaan. Het ene getal wat heftiger dan het andere. Een tien stappenplan, de tien fasen, die je groei en ontwikkeling naar een hoger niveau brengen. Iedereen doorloopt de fasen c.q. de stappen van 0 t/m 9. Maar de ene fase is wat nadrukkelijker aanwezig dan de andere. Heb je bijvoorbeeld een dubbel cijfer – of misschien wel driedubbel – in je geboortedatum dan zal het nog heftiger zijn. Een driedubbel cijfer kan zelfs bewerkstelligen dat je op dat gebied passief wordt, omdat het teveel is. Toch is het de bedoeling dat je door zo’n blokkade – want dat is het dan – doorheen gaat.

Het is een leer die je niet zomaar in een uurtje leert. Wat Daisha je doorgeeft zijn de basisprincipes. Waarop je zelf verder kunt gaan door er heel bewust mee om te gaan. En ervaringen mee op te doen. Het is een leer dat het beste in de praktijk kan worden geleerd. Verifiëren, constateren, analyseren, is de ontwikkeling van Kabbala der Getallen. Ook al zou je dit niet doen, dan is het toch belangrijk dat je weet dat het bestaat. Getallen, net als vele andere aspecten in je leven, hebben invloed op je functioneren. Elk getal heeft een bepaalde trillingsenergie en bewust of onbewust resoneer je daarmee!
Het is een prachtige mystieke leer, die je daadwerkelijk inzichten biedt. Zoals je geboortedatum: je kwam op deze dag op de aarde omdat deze dag precies die trillingsgetallen heeft waarmee jij aan de gang wil gaan!

Goddelijke energie

Als een zwangere vrouw op een bepaalde datum is uitgeteld, dan kiest toch het kind zelf om op een datum te komen. Zelfs bij een keizersnede is dat het geval!
De energie is zo sterk dat het kind bepaalt wanneer het komt. Ook al denk je dat het zo gepland is.
Je vraagt je soms wel eens af waar je in Godsnaam mee bezig bent. En dat is nu precies waar het om gaat. God is er nauw bij betrokken. De God zoals de Christenen deze kennen én de God die in jezelf is. Ofwel het Goddelijke die ieder mens in zich heeft. En als je dat hebt ontdekt van jezelf, zal je je één voelen met alles en iedereen.
Dat betekent niet dat er geen pijn of verdriet meer zal zijn. Het biedt het besef dat dat ook bij het leven hoort. En zal daardoor minder als machteloosheid worden ervaren.

We zijn geen speelbal van ons lot dat ons op deze wereld bracht. We zijn geen producten van de wens van onze ouders. We hebben zelf voor dit leven gekozen, heel bewust. Ook al weet je dat misschien niet meer. En als je weet waarvoor je gekozen hebt en dat dat een reden heeft, zal je meer begrijpen waarom je leven is zoals het is.

Herken waarvoor je bent gekomen en de moeilijke momenten in je leven zijn minder beladen. Herken waarvoor je dit leven hebt gekozen en haal de essentie er uit waar het je om ging toen je kwam. Zie het als een uitdaging. Het leven, precies zoals jouw leven is, daagt je uit om datgene er uit te halen waarvoor jij op deze aarde bent gekomen!

Docent:   Daisha de Wijs

Tijden:     drie weekenden van vrijdag 16.00 uur t/m zaterdag 16.00 uur

Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264

Datum:   26/27 november, 17/18 december 2021, en 21/22 januari 2022

Prijs:         € 798,= incl. overnachtingen en volpension. Eventueel in termijnen te betalen: 1e termijn € 398,= en 2 termijnen van elk € 225,=.

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 26 november 2021

Begintijd

16:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 799,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier