Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Opleiding Keukentafel Psychologie

Opleiding Keukentafel Psychologie

Meesterschap in Interpersoonlijke Dynamiek

Met deze opleiding bereik je harmonie in elke situatie!

startdatum vrijdag 27 september 2024

Menselijke interacties zijn drastisch geëvolueerd.
Met deze opleiding kun je harmonie creëren in elke praktijksituatie waar je mee te maken krijgt! Begeleid je mensen die hun invloed op de samenleving versterken? Wil jij leren hoe je harmonie en eenheid tussen mensen kunt bevorderen in je bedrijf, gezin, met collega’s en in elke omgeving? Dan is deze opleiding absoluut een aanrader! Leer de kunst van de onzichtbare interacties te ontcijferen. Meld je aan bij: Meesterschap in Interpersoonlijke Dynamiek!

In deze snel veranderende wereld zijn mensen steeds gevoeliger geworden. De manier waarop we twintig jaar geleden, zelfs tien jaar geleden met anderen omgingen, is niet langer toereikend. Kinderen zijn assertiever geworden, terwijl collega’s, onder druk van de moderne werkomgeving, minder tolerant zijn geworden.

Harmonie in elke situatie

Je positie als kind in je gezin vormt de basis van je volwassen leven. En je rol binnen collegiale kringen, vergaderingen en andere situaties bepaalt in grote mate je succes. Pubers kunnen heel goed handelbaar zijn als ze de juiste plek krijgen toegewezen. Het selecteren van de juiste kandidaat voor je afdeling hoeft niet langer een uitdaging te zijn, dankzij de inzichten die je opdoet in deze opleiding.

Wil je harmonie bevorderen tussen jou en anderen? Of tussen mensen onderling, in welke situatie dan ook? Deze opleiding biedt de sleutel. Het gaat niet om een nieuwe begeleidingsmethode; het draait om een andere, soms subtielere manier van omgang met elkaar. Vaak zijn kleine veranderingen voldoende om mensen met plezier naar hun werk te laten gaan. Soms volstaat zelfs maar één sessie om harmonie in een gezin te herstellen.

Waarom…

Waarom verlopen vergaderingen soms stroef? Waarom zijn er talloze sessies nodig voordat je een doorbraak bereikt in je werk met cliënten? Waarom blokkeer je soms tijdens een discussie? Waarom lijkt het alsof niemand je ziet tijdens een vergadering? Waarom zijn er spanningen binnen een groep?

Werk je goed samen met je collega’s en werkgever? Of zijn jullie het zelden met elkaar eens? Waarom verloopt het Kerstdiner niet zoals gepland? Waarom lukt het niet om tijdens een bespreking het woord te voeren? En hoe voorkom je dat wanneer je eindelijk spreekt, anderen je snel onderbreken?

Zowel privé als zakelijk

Waarom staart je partner soms zwijgend voor zich uit tijdens het eten? Waarom… je kunt zelf een situatie bedenken waarin de sfeer aan tafel verre van ideaal is. Er is maar één antwoord: de plaats van mensen aan tafel beïnvloedt de energie en sfeer. Het bepaalt de stemming.

Met deze unieke opleiding kun je bijna overal harmonie creëren en de bereidheid tot samenwerken optimaliseren. Of het nu in je gezin is, op je werk, tijdens vergaderingen of waar je ook maar met mensen bent. Door simpelweg te begrijpen welke plek mensen in een bepaalde situatie innemen, kun je je assertiever opstellen of juist milder zijn. Alleen door te erkennen wat de juiste plek is in elke situatie, kun je deze veranderingen bewerkstelligen.

Dit leer je in de opleiding:

  • Hoe je vergaderingen en besprekingen soepeler kunt laten verlopen.
  • Hoe je kunt omgaan met kwetsbare en hooggevoelige mensen.
  • Wat de plaats in het gezin onthult over iemands karakter en mogelijkheden.
  • Hoe je blijvende resultaten kunt behalen in gesprekken.
  • Hoe je positieve gedragsverandering kunt bewerkstelligen bij moeilijke mensen.
  • Hoe je familiebijeenkomsten en andere sociale situaties zonder spanning kunt laten verlopen.
  • Hoe je harmonie kunt creëren in elke praktijksituatie waar je mee te maken krijgt.

Deze opleiding is onmisbaar voor iedereen! Daisha deelt haar unieke kennis met je, of je nu betrokken bent bij zakelijke, persoonlijke of gezinsbegeleiding, Daisha’s kennis is van onschatbare waarde!

Docent:   Daisha de Wijs
Data 2024: vrij. 27 en za. 28 sept.; vrij. 18 en za. 19 okt.; vrij. 1 en 2 nov.
Tijden:     elke keer aanvang om 11.00 uur, einde om 16.00 uur (het kan iets uitlopen).
Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264
Prijs:        € 798,= incl. BTW, onbeperkt koffie en thee, eenvoudige lunch, inschrijfgeld en materialen.
Eventueel in twee termijnen te betalen ad. € 425,=; voor 25 aug. en 1 okt. 2024.
Aanmelden: via aanmeldingsformulier

Overnachting is mogelijk, de prijs voor volledig volpension is per nacht: € 60,=.
Dit is inclusief BTW, avondeten, overnachting en ontbijt. Lunch is in de oorspronkelijke prijs inbegrepen.

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 27 september 2024

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 798,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier