Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Heldere visie

Je Geboortedatum als sleutel!

‘Geef me je geboortedatum en ik zie wat nu belangrijk voor je is. Ik zie je verleden, je heden en een stukje van je toekomst. Ik kom alleen datgene tegen dat nú belangrijk is. Waar je nú wat aan hebt, waardoor je nú weer verder kunt. Ik kijk naar de essentie van je belevenissen, niet naar de details. Ik kijk naar de essentie van jou zelf, naar je kwaliteiten, je karakter en je (verborgen) mogelijkheden,’ zegt Daisha de Wijs.

Je geboortedatum is voor haar een sleutel om in je leven te mogen kijken. Een afspraak met haarzelf: als jij je geboortedatum geeft, geef je haar toestemming om te kijken. Dat hoeft niet alleen van mensen te zijn. Het kan ook van dieren, van bedrijven en van allerlei praktische zaken zijn. Alles heeft wel een startdatum, ofwel een geboortedatum.

Wat Daisha je vertelt zal je herkennen, een bevestiging die je aanmoedigt om inderdaad die stap te nemen. Zij kan je een richting laten zien waaraan je zelf nog niet had gedacht. Advies geven hoe nu verder te gaan, hoe de situatie te doorbreken of hoe je je probleem kunt oplossen.

Kom en ervaar het in een Consult, in Satsang,
in een Opleiding, Seminar of andere activiteit met Daisha!