Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Opleiding TAROT

Opleiding TAROT

Startdatum 4 oktober 2024

Een uitgebreide en degelijke Opleiding Tarot! Waarbij het belangrijkste is dat je deze oeroude kennis gebruikt in sessies met cliënten of voor jezelf. Met het geleerde kun je in één sessie de oorzaak van een probleem ontdekken. De adviezen die je daardoor kunt geven zijn to-the-point en zeer verhelderend voor de geconsulteerde.
Door middel van deze opleiding zullen je sessies en begeleiding kort en krachtig zijn. In zeer korte tijd help je de cliënt verder met haar of zijn leven aan te kunnen. Je maakt kennis met een oeroude wetenschap. Kennis, welke uitsluitend mondeling wordt doorgegeven en in geen enkel boek te vinden is!

Voor wie is deze opleiding geschikt?

TAROT is zeker niet bedoeld als middel om de toekomst te voorspellen. Belangrijk is dat het verle­den en het heden worden verduidelijkt. In één gesprek worden zowel de oorzaak van het probleem, als hoe dit op te lossen reeds duidelijk. Tarot geeft via beelden inzicht in de vaak ingewikkelde denkpatronen van de mens. En helpt om een schitterend en oplossend spiritueel proces op gang te brengen.

De opleiding is voor iedereen die

 • mensen begeleidt of gaat begeleiden
 • de eigen intuïtieve gaven verder wil ontwikkelen.
 • meer eigenwaarde en zelfvertrouwen wil krijgen.
 • zichzelf en/of andere mensen wil helpen met hun vragen.

Wat is Tarot? Tarot is een eeuwenoud kaartspel dat door middel van beelden en symbolen inzicht geeft in allerlei mogelijke aspecten van het dagelijkse leven. Of het nu gaat om je persoonlijke ontwikkeling, menselijke eigenschappen, gedragspatronen, werk, relatie, de liefde of carrière, Tarot is behulpzaam om tot een groter universeler inzicht te komen.

Hoe werkt Tarot? Onze Ziel ‘denkt’ in beelden en op deze manier ‘spreken’ Tarotkaarten tot ons. De symbolen, kleuren en afbeeldingen beleef je tot in het diepste van je Ziel. Je wordt erdoor geraakt, erdoor gegrepen. Zo werken Tarotkaarten als raadgever: een spiegel om in jezelf een innerlijk proces op gang te brengen. Ze helpen je om je innerlijke eigen Wijsheid naar boven te laten komen en geven je inzicht in je vragen.

TAROT bestaat uit beelden, het ontsluiert de geheimen van het verleden, heden en de toekomst.

► Je leert waardevolle adviezen te geven

► Je leert te adviseren bij relatieproblemen.

► Je intuïtie wordt zodanig ontwikkelt dat je ook ‘achter’ het probleem kunt kijken.

► Je leert een beoogt doel te verwezenlijken.

► Je ontdekt hoe je pro­blemen creatief kunt oplossen.

► Je krijgt meer begrip voor jezelf en voor anderen.

De Opleiding TAROT biedt:

 • Algehele kennis TAROT
 • Grote en Kleine Arcana- de 78 kaarten worden uitvoerig besproken.
 • Diverse praktische methoden om TA­ROT te leren kennen en er mee te werken.
 • Wat zijn mijn diepste wensen? En waarom lukt het me niet om ze te verwezenlijken?
 • Met welke missie kwam ik hier op aarde? Of zoals ik het noem ‘de rode draad’ gedurende je hele leven. De essentie van waarom je hier op aarde bent gekomen.
 • Wat is de energie van mijn huidige tienjarige leercyclus? Wat was dat hiervoor? En wanneer kom ik in een nieuwe tienjarige cyclus?
 • Wat is de energie van dit jaar? Is het mijn geluksjaar? Of moet ik pas op de plaats maken? In ieder geval wat is de essentie van mijn huidige levensjaar waar ik rekening mee kan en moet houden?
 • Datgene wat in dit leven altijd voor jou van belang is. Je lessen, ervaringen die nodig zijn om je innerlijk te ontwikkelen.

* Vragen en/of problemen  Door middel van een oeroude, door overlevering doorgegeven, legging leer je problemen op te lossen en antwoor­den op je vragen te vinden. Deze waar­devolle legging zal je in geen enkel boek aantreffen.

* Persoonlijke adviezen  Het meest belangrijke onderdeel van de opleiding! Iedere cursist krijgt voldoende gelegenheid om persoonlijke proble­men en/of vragen via de Tarot uit te diepen en op te lossen. Door het kleine aantal cursisten (maximaal tien) krijgt ieder volop de aandacht.

* Relatie-analyse / verbeter je relatie!  Er worden verschillende methoden aangereikt om een relatie te doorgron­den; eventuele problemen in een relatie op te lossen en/of de relatie te optima­liseren.

* Het Keltisch Kruis  De meest bekende legging van Tarot is wel het Keltische Kruis. Deze legging gebruik je met name als het innerlijke zaken betreft. Het geeft de kern van de problematiek weer. Het leerproces van de vrager wordt duidelijk in beeld ge­bracht. Het geeft je aanwijzingen over je innerlijke kracht.

Wat levert het je op?
·         Je krijgt meer inzichten in jezelf en in anderen.
·         Je krijgt een beter contact met je intuïtie.
·         Je krijgt helderheid en inzicht in lastige vraagstukken.
·         Je werkt op een leuke ontspannen manier aan je eigen ontwikkeling.
Met behulp van TAROT krijg je inzicht. Je leert intuïtief te denken,
je keuzen te onderkennen en problemen effectiever op te lossen!

Docent:    Daisha de Wijs
Tijden:     vier weekenden, startend op vrijdag om 19.00 uur, en eindigend op zaterdag om 16.00 uur
Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264
Data 2024:  4 en 5 okt., 25 en 26 okt.; 8 en 9 nov., en 6 en 7 december
Prijs:        Het lesgeld bedraagt € 1.098,= incl. BTW en kosten, zijnde: overnachtingen, volpension en syllabi. (Overnachting in 2/3 persoons kamers.) De overnachting is niet verplicht, er is echter geen korting wanneer je niet overnacht!)) Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. De eerste aanbetaling is € 548,= en vervolgens twee termijnen van € 300,=.
Aanmelden:  via het aanmeldingsformulier

Enkele reacties:
‘Er is een wereld voor me open gegaan met deze opleiding Tarot. Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen, dankzij jouw wijze lessen. Het is bijna niet te bevatten. Heel erg bedankt! Liefs, M.’

‘Hartelijk dank voor alle inspiratie, liefde, toewijding en zorg. Ik heb veel geleerd en vooral genoten! Een Godsgeschenk! Veel liefs, l.’

‘Heel erg bedankt voor deze inzicht gevende opleiding, en voor de sublieme verzorging! Liefs, M.’

‘Bedankt voor de gastvrijheid en de wijsheid die ik heb mogen ontvangen. Liefs, J.’

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 4 oktober 2024

Begintijd

19:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 998,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier