Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Satsang met Daisha

Satsang met Daisha

Zelfvertrouwen en Eigenwaarde

zondag 16 juni 2019

Je kunt zelfvertrouwen hebben, maar geen eigenwaarde, ook is het andersom mogelijk. Zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn belangrijk in onze ontwikkeling naar zelfverwezenlijking. Welke waarde vertegenwoordig jij in dit leven? Je leeft, dus je hebt waarde, anders zou je niet meer leven. Je hebt een functie in dit leven. Welke? Zelfvertrouwen, zoek je eerst zekerheden voordat je durft te vertrouwen op jezelf of op de ander? Een gezond zelfvertrouwen en eigenwaarde stellen je in staat om vrij te zijn, vrij van de waardering of beoordeling van anderen. Daisha vertelt en legt uit!

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten
Een intens en bijzonder samenzijn! Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha de Wijs (ook bekend als Daisha Bol) én met zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!

Daisha noemt het ‘de beweeglijke Satsang’. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!

Eén keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur
(gaarne uiterlijk 10.45 uur aanwezig).
Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema’s!
Prijs:     € 17,50 p.p. per keer inclusief onbeperkt koffie, thee of (karne)melk

65-plussers betalen 7,50 euro p.p. incl. onbeperkt koffie, thee of (karne)melk.
(Let wel: per echtpaar krijgt slechts één persoon de leeftijd-korting.)

Speciale Satsang – Familie Opstellingen

za. 10 augustus 2019 of zo. 18 augustus 2019
van 11.00 – 15.00 uur (kan iets uitlopen)
Beide dagen zijn helemaal volgeboekt.
We kunnen je eventueel op de wachtlijst plaatsen.

Degenen die zich hebben aangemeld krijgen medio juli a.s. een bevestigingsmail met praktische informatie.

Familie Opstellingen is een thuiskomen in jezelf. Elke keer is het weer een groot succes! Door Daisha’s unieke wijze van begeleiden, krijgt iedere deelnemer een EIGEN FAMILIE OPSTELLING. Op een puur en zuivere energetische wijze ontdek je de oorzaak van het probleem in een relatie. Of dat nu met een partner, kinderen, familieleden of met collega’s is. Je krijgt duidelijkheid over het hoe en waarom. Bovendien krijg je inzicht in wat je eraan kunt doen om de relatie te ontwikkelen tot een positieve, harmonieuze relatie.
Bij de Speciale Satsang zijn er max. 20 deelnemers mogelijk!
Kosten voor iedere deelnemer € 20,= p.p. incl. onbeperkt koffie, thee of (karne)melk

Aanmelden: via het aanmeldingsformulier

       2019
19 mei Contact met andere Dimensies
16 juni Zelfvertrouwen en Eigenwaarde
14 juli Maangevoelig en meer
10 augustus Familie Opstellingen (max. 20 personen)
18 augustus Familie Opstellingen (max. 20 personen)
22 september Onze Ziel, onze Essentie
20 oktober Ontdek je Charisma
17 november Relaties
22 december Contact van Ziel tot Ziel
Satsang is elke keer anders!

Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha’s afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!

‘Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo’n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.’

Jos Wensink

‘Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd ‘de kat uit de boom’, maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.’

Bea Barendsen

‘Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!’

Klaas Boonstra
Praktische informatie
Data

zo 19 mei 2019

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 17,50

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier