Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Satsang met Daisha

Satsang met Daisha

Cycli van ons Leven…

Live in de Wellenberg!

zondag 19 juni 2022 van 11.00 tot 15.00 uur

Alle grote Meesters van de wereld, zoals Jezus, Boeddha, enz. gaan ervan uit dat het belangrijkste voor de mens op Aarde is: een goed mens te worden. Zodat we met onze onontdekte lagen, die we bezitten, uiteindelijk in contact komen en deze tot ontwikkeling brengen. Om dat te realiseren krijgen we diverse cycli en uitdagingen tijdens ons leven om dé manier te ontdekken dat bij ons past. Daisha vertelt wat de diverse cycli zijn, zodat je gaat begrijpen waarvoor je Ziel naar de Aarde kwam!

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten
Een intens en bijzonder samenzijn! 
Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha én met Zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!

Daisha noemt het ‘de beweeglijke Satsang’. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!

Vragen stellen…
Satsang met Daisha is elke keer een intens en bijzonder samenzijn met Daisha en Zielsverwanten. We kunnen weer fysiek bij elkaar komen. Tijdens Satsang kun je vragen stellen. Vragen die over van alles kunnen gaan: jezelf, werk, relatie, familie, kinderen, gezondheid, etc. Daisha geeft antwoord op jouw persoonlijke situatie.

Voor Satsang in de Wellenberg geldt het volgende:
Satsang is één keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur 
(gaarne uiterlijk 10.30 uur aanwezig) – de kosten zijn € 20,= p.p. incl. koffie/thee, etc.
Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema’s!

Maximaal 40 deelnemers!

Aanmelden: via het aanmeldingsformulier

Satsang in 2022

9 januari Een goed Begin
13 februari Relaties
13 maart Ontdek je Charisma
10 april Grenzen stellen of Loslaten
15 mei WELKOM… vanaf nu: Satsang in de Wellenberg!
19 juni Cycli in je Leven
10 juli Ziels contact
augustus In augustus is er geen Satsang!
11 september Ontdek je Kwaliteiten
9 oktober Soul Power – de kracht van je Ziel
6 november Relatie in Reparatie
11 december Engelen en Gidsen
Satsang is elke keer anders!

Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha’s afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!

‘Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo’n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.’

Jos Wensink

‘Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd ‘de kat uit de boom’, maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.’

Bea Barendsen

‘Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!’

Klaas Boonstra
Praktische informatie
Startdatum

zo 19 juni 2022

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 20,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier