Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Satsang Nieuwe Stijl

Satsang Nieuwe Stijl

Een Gelukkige Relatie!

zondag 13 februari 2022 van 11.00 tot 14.00 uur

Online via je computer, iPad of mobiele telefoon te volgen!

In iedere familie is een sterke verbondenheid aanwezig. Deze verbondenheid, saamhorigheid, blijft bestaan ongeacht of de familieleden dat zelf ook zo ervaren. Dit wordt ook wel de ‘familiegroepsziel’ ofwel ‘het systeem’ genoemd. Het systeem is voortdurend op zoek naar evenwicht en verlangt dat niemand wordt buitengesloten of vergeten.

Een relatie tussen jou en de ander is er elke dag, elk moment dat je met iemand samen bent. Zo’n relatie kan een geschenk uit de hemel, liefdevol, of een hel op aarde, koud en afstandelijk, zijn. Oftewel een relatie kan je inspireren, verwarmen of je ongelukkig maken. Een gelukkige relatie bestaat die? Jazeker! Daisha vertelt en legt uit!

Heb je een vraag over je relatie? Mal deze uiterlijk zaterdag 12 februari a.s. naar daisha@wellenberg.nl
Wil je de voornamen en de geboortedata van de betrokken personen erbij zetten. Privacy verzekerd!

Satsang en Corona.
Vanwege de huidige Corona situatie is het nog steeds niet mogelijk om Satsang hier in de Wellenberg te houden. We doen niet aan discriminatie, daarom vragen we niet je Covid-QR-code. Gezien de huidige situatie zouden we dit helaas verplicht zijn wanneer Satsang hier in de Wellenberg zou zijn. Vandaar dat Satsang nog steeds online is.

Satsang met Zielsverwanten!
Satsang met Daisha is elke keer een intens en bijzonder samenzijn met Daisha en Zielsverwanten. En dat willen we graag zo houden. We kunnen dan wel niet fysiek bij elkaar komen, maar wel online. Met het programma ‘Zoom’ kunnen we elkaar toch zien en wordt ook de privacy gehandhaafd.

Hoe gaat dat?
Je kunt alleen meedoen wanneer je je uiterlijk vrijdag 11 februari a.s. voor 16.00 uur aanmeldt, zodat we je op zaterdag een link kunnen toesturen. Waarmee je via je computer, iPad of mobiele telefoon op het aangegeven tijdstip kunt inloggen. Heel bijzonder om elkaar met z’n allen op één scherm te zien!

Het programma begint net zoals iedere Satsang om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur
Heb je een vraag, en dat kan over van alles gaan, zet deze tijdens Satsang op de chat.
Daisha kijkt regelmatig op de chat, en beantwoordt dan tijdens Satsang je vraag.

De prijs voor deze Satsang en volgende online Satsangs is: € 10,=

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten
Een intens en bijzonder samenzijn! Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha de Wijs (ook bekend als Daisha Bol) én met zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!

Daisha noemt het ‘de beweeglijke Satsang’. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!

Wanneer we weer fysiek bij elkaar mogen komen geldt het volgende:
Satsang is één keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur
(gaarne uiterlijk 10.45 uur aanwezig) – en zijn de kosten € 17,50 p.p. incl. koffie/thee, etc.

Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema’s!
Online prijs:     € 10,= p.p. per keer
Aanmelden: via het aanmeldingsformulier

Satsang Nieuwe Stijl 2022

9 januari Een goed Begin
13 februari Relaties
13 maart Ontdek je Charisma
10 april Grenzen stellen
8 mei Ouders
12 juni Cycli in je Leven
Satsang is elke keer anders!

Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha’s afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!

‘Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo’n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.’

Jos Wensink

‘Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd ‘de kat uit de boom’, maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.’

Bea Barendsen

‘Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!’

Klaas Boonstra
Praktische informatie
Startdatum

zo 13 februari 2022

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 10,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier