Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Satsang met Daisha

Satsang met Daisha

Soul Power – de Kracht van je Ziel

Live in de Wellenberg!

zondag 9 oktober 2022 van 11.00 tot 15.00 uur

Onze Ziel bevat alle informatie die voor ons belangrijk is: ons heden, ons verleden én onze toekomst. Door je af te stemmen op je Ziel voel je geen verschil meer tussen innerlijk zijn en het uiterlijke leven. Op zo’n moment hebben we contact met ons wezenlijke zelf en leren we de ware zin van ons leven kennen. Daisha vertelt en legt uit!

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten
Een intens en bijzonder samenzijn! 
Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha én met Zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!

Daisha noemt het ‘de beweeglijke Satsang’. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!

Vragen stellen…
Satsang met Daisha is elke keer een intens en bijzonder samenzijn met Daisha en Zielsverwanten. We kunnen weer fysiek bij elkaar komen. Tijdens Satsang kun je vragen stellen. Vragen die over van alles kunnen gaan: jezelf, werk, relatie, familie, kinderen, gezondheid, etc. Daisha geeft antwoord op jouw persoonlijke situatie.

Voor Satsang in de Wellenberg geldt het volgende:
Satsang is één keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur 
(gaarne uiterlijk 10.30 uur aanwezig) – de kosten zijn € 20,= p.p. incl. koffie/thee, etc.
Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema’s!

Aanmelden: via het aanmeldingsformulier

 Satsang in 2022

11 september Ontdek je – slapende – kwaliteiten
9 oktober Soul Power – de kracht van je Ziel
6 november Relatie in Reparatie
11 december Engelen en Gidsen
Satsang in 2023
15 januari Overgave, hoe doe je dat?
12 februari Psychometrie en Spiertest
12 maart je Zesde Zintuig en Voorgevoelens
16 april Hoog gevoeligen en hun Taak op Aarde!
21 mei Zelfvertrouwen en Eigenwaarde
11 juni Het belang van Stilte
Satsang is elke keer anders!

Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha’s afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!

‘Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo’n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.’

Jos Wensink

‘Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd ‘de kat uit de boom’, maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.’

Bea Barendsen

‘Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!’

Klaas Boonstra
Praktische informatie
Startdatum

Sun 9 October 2022

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 20,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier