Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Satsang met Daisha

Satsang met Daisha

Wat is het doel van mijn leven, mijn Levensmissie?

zondag 9 juni 2024 van 11.00 tot 15.00 uur

Kom je liever op een andere datum naar Satsang? Gebruik dan onderstaand aanmeldingsformulier en zet bij ‘Opmerkingen’ de datum waarvoor je kiest. Je krijgt dan ook de link om te kunnen betalen.

De essentie van je Levenspad
Hoe weet je als mens wat je Ziel hier op aarde wilde komen doen? Geen enkel leven is zinloos, dus moet er iets zijn waarvoor je bent gekomen. Wat is mijn blauwdruk, wat is mijn levensmissie?

De eerste jaren van je leven geef je hierover duidelijke signalen af. Signalen die jou misschien niets zeggen, maar die Daisha misschien kan uitleggen. Hoe heb je jouw kindertijd ervaren? Wat waren je interesse in je eerste levensjaren? Daisha vertelt en legt uit! Het wordt weer een bijzondere Satsang!

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten
Een intens en bijzonder samenzijn! Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha én met Zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!

Daisha noemt het ‘de beweeglijke Satsang’. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!

Vragen stellen…
Satsang met Daisha is elke keer een intens en bijzonder samenzijn met Daisha en Zielsverwanten. We kunnen weer fysiek bij elkaar komen. Tijdens Satsang kun je vragen stellen. Vragen die over van alles kunnen gaan: jezelf, werk, relatie, familie, kinderen, gezondheid, etc. Daisha geeft antwoord op jouw persoonlijke situatie.

Voor Satsang in de Wellenberg geldt het volgende:
Satsang is één keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur 
(gaarne uiterlijk 10.30 uur aanwezig) – de kosten zijn € 20,= p.p. incl. koffie/thee, etc.
Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema’s!

Aanmelden: via het aanmeldingsformulier  Je kunt je alleen per persoon aanmelden. Kom je met meer personen, dan graag voor iedere persoon een aanmeldingsformulier inzenden!

Satsang in 2024
14 april Je naam als wegwijzer op je Levenspad !
5 mei De roep van je innerlijke Sjamaan
9 juni Wat is het doel van mijn leven, mijn Levensmissie?
14 juli Chakra healing
augustus In augustus is er geen Satsang.
15 september Ontdek je Charisma ! 
13 oktober Kleuren doen wat met je…
24 november Oude Ziel met een jonge Spirit
22 december Je plaats aan tafel is bepalend !
Satsang in 2025
12 januari Wat brengt 2025?
9 februari Liefdevolle relatie(s) !
9 maart Onzichtbare Verbintenissen
6 april TAO en Zielenwijsheid
4 mei Hooggevoelig of niet?
8 juni Je Ziel komt op aarde….
Satsang is elke keer anders!

Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha’s afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!

‘Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo’n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.’

Jos Wensink

‘Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd ‘de kat uit de boom’, maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.’

Bea Barendsen

‘Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!’

Klaas Boonstra
Praktische informatie
Startdatum

zo 9 juni 2024

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 20,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier