Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Satsang met Daisha

Satsang met Daisha

Oude en Jonge Zielen

Satsang in Kerstsfeer!

zondag 17 december 2023 van 11.00 tot 15.00 uur

Kom je liever op een andere datum naar Satsang?  Gebruik dan onderstaand aanmeldingsformulier en zet bij ‘Opmerkingen’ de datum waarvoor je kiest. Je krijgt dan ook de link om te kunnen betalen.

Waardevolle informatie!
Hoe weet je of je een oude of jonge Ziel bent? Wat zijn de kenmerken van een oude en wat van een jonge Ziel? Hoe kan een oude Ziel met een jonge Ziel omgaan, en andersom? Kan een jonge Ziel ook hooggevoelig zijn? Zijn er speciale aandachtspunten in het opvoeden van een jonge Ziel, door een oude Ziel – en andersom? Daisha vertelt en legt uit! Het wordt weer een bijzondere Satsang!

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten
Een intens en bijzonder samenzijn! Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha én met Zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!

Daisha noemt het ‘de beweeglijke Satsang’. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!

Vragen stellen…
Satsang met Daisha is elke keer een intens en bijzonder samenzijn met Daisha en Zielsverwanten. We kunnen weer fysiek bij elkaar komen. Tijdens Satsang kun je vragen stellen. Vragen die over van alles kunnen gaan: jezelf, werk, relatie, familie, kinderen, gezondheid, etc. Daisha geeft antwoord op jouw persoonlijke situatie.

Voor Satsang in de Wellenberg geldt het volgende:
Satsang is één keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur 
(gaarne uiterlijk 10.30 uur aanwezig) – de kosten zijn € 20,= p.p. incl. koffie/thee, etc.
Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema’s!

Aanmelden: via het aanmeldingsformulier  Je kunt je alleen per persoon aanmelden. Kom je met meer personen, dan graag voor iedere persoon een aanmeldingsformulier inzenden!

Satsang in 2023
12  november Akasha Kronieken en Contact met de andere dimensie
17 december Oude en Jonge Zielen
Satsang in 2024
14 januari Een nieuwe start!
18 februari Internet van onze Ziel en Ziels-verbintenissen!
10 maart Hoe weet je of je ooit een Heks bent geweest?
14 april Je naam als wegwijzer op je Levenspad !
5 mei De roep van je innerlijke Sjamaan
9 juni Wat is het doel van mijn leven?
14 juli Je Zelfhelend Vermogen en Chakra healing
Satsang is elke keer anders!

Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha’s afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!

‘Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo’n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.’

Jos Wensink

‘Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd ‘de kat uit de boom’, maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.’

Bea Barendsen

‘Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!’

Klaas Boonstra
Praktische informatie
Startdatum

zo 17 december 2023

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 20,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier