Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Persoonlijk advies

Al jarenlang geeft Daisha jaarlijks consulten aan honderden cliënten en trekt overvolle zalen als zij ergens een training of workshop geeft. Zij kan aan de hand van je geboortedatum of een foto, ook die van een onbekende, iemands karaktereigenschappen feilloos vaststellen. De geboortedatum is een sleutel die als het ware een deur opent en heeft niets te maken met astrologie, numerologie of dergelijke methoden.

Zie voor de kosten van een persoonlijk en zakelijk consult

Voor informatie over zakelijke adviezen

Daisha ‘praat’ met je ziel

De levende ziel van iemand is zijn of haar essentie, soms onbereikbaar voor de persoon zelf. Deze is diep verborgen onder verschillende lagen, ontstaan door programmatie vanuit de jeugd. En door (levens)ervaringen: door angst, focus op de materiële wereld, omgevingsinvloeden, ontwikkelde patronen, overlevingsmechanismen, faalangst, niet zichzelf durven zijn of anders.

Doordat Daisha zich afstemt op jouw essentie, je ziel, kan zij – zonder dat ze je eerder heeft ontmoet of gesproken – je karakter, je kwaliteiten en mogelijkheden zien. Ook welke rode draad door je leven loopt, je angsten en drempels, belangrijke momenten ofwel bepalende momenten voor het functioneren in het heden uit het verleden en de ‘energie’ die er nu is. Zij reikt je een oplossing voor je problemen aan door je een andere kijk op je leven en je omstandigheden te geven. Deze nieuwe visie zal je leven verlichten. In de praktijk blijkt dat de toehoorders vrijwel altijd hun eigen problemen herkennen in wat er wordt verteld en dus ook gebaat zijn bij de adviezen en inzichten die Daisha geeft.

Vaak is één consult voldoende om zelf weer verder te kunnen. In je eigen tempo en op je eigen wijze. De gesprekken zijn krachtig, de helende werking wordt nog lang daarna ervaren. Daisha is in staat het onbewuste, het bewuste en het bovenbewuste te doorgronden. Door van hieruit te werken kan ze je bevrijden van inaccurate ideeën over jezelf. Ze herinnert je eraan wie je werkelijk bent!

Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak met Daisha naar tel. 0575-502264.

Je geboortedatum is voor mij de sleutel om in je leven te mogen kijken.’

Daisha ‘leest’ als het ware mensen en analyseert treffend hoe ze in elkaar zitten, wat hen drijft – en waarom. Zij combineert haar paranormale gaven bovendien met een grote dosis levenservaring. Dit alles op een heldere, inzichtgevende wijze, zonder poespas of geheimzinnigheid. Daisha vertelt allerlei zaken over degenen die hun eigen – of van anderen de – geboortedatum geven, die zij onmogelijk kan weten. Of ze nu tegenover haar zitten, zich in een groep bevinden of ergens anders zijn.

Of het nu gaat om relatieproblemen, problemen op het gebied van je werk of andere persoonlijke problemen – bij nagenoeg alle vraagstukken kan Daisha mensen hulp bieden. Zij geeft inzicht in de problemen, en het ontstaan daarvan, waarmee iemand te kampen heeft. Geeft praktische adviezen die veelvuldig tot oplossing van de problemen leiden. Biedt mensen inzicht in de achterliggende redenen van hun gedrag en dat van anderen. En in de oorzaak van de (onderlinge) problemen.

zie ook www.daishadewijs.nl