Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Je (klein)kind begrijpen…

Je (klein)kind begrijpen…

vrijdag 27 september 2024 van 11.00 – 16.00 uur
Creëer een Unieke en Liefdevolle Band met je (klein)Kind!

Elk kind is uniek en ontwikkelt zijn eigen interesses en persoonlijkheid. Door te weten waarvoor je (klein)kind op aarde is gekomen, kun je haar of zijn keuzes ondersteunen. Zelfs als deze totaal anders zijn dan de jouwe. Of je kind net geboren is of bijna volwassen, iedere leeftijd is gebaat bij een op het kind afgestemde begeleiding en ondersteuning!

Een bijzondere band

Niets is zo bijzonder en betekenisvol als de band tussen (groot)ouders en (klein)kinderen. Terwijl de tijden veranderen en generaties elkaar opvolgen, blijft deze speciale relatie een constante bron van liefde en verbondenheid. Het begrijpen van de wereld van je (klein)kind is een essentieel onderdeel van het koesteren van deze kostbare band.

Kinderen groeien op in een snel veranderende wereld, vol nieuwe technologieën, trends en uitdagingen. Om een diepe band met je (klein)kind op te bouwen en te behouden, is het belangrijk om hun wereld te begrijpen. Daisha geeft diverse tips om je daarbij te helpen.

Begrijpen = Verbinding

Het stelt je in staat om een belangrijke rol te spelen in hun leven. Hen te begeleiden en te ondersteunen terwijl ze opgroeien. Samen kunnen jullie herinneringen opbouwen die een leven lang meegaan en een band creëren die generaties zal overbruggen. Vandaar dat het belangrijk is om de wereld van je (klein)kind te begrijpen.

Elk kind is uniek en ontwikkelt zijn eigen interesses en persoonlijkheid. Door te weten waarvoor je (klein)kind op aarde is gekomen, kun je haar of zijn keuzes ondersteunen. Zelfs als deze totaal anders zijn dan de jouwe.

Daisha’s kracht is dat ze met de Ziel van iedereen kan ‘praten’. Iedere Ziel, van baby tot en met overledene, weet met welke missie hij of zij hier op aarde kwam. En welke kwaliteiten en gaven belangrijk zijn om te ontwikkelen en/of verder te vervolmaken.

Wat heeft mijn kind nodig? Hoe kan ik mijn kind het beste begeleiden? Als ouder en grootouder kun je met vele vragen zitten betreffende je (klein)kind. Daisha is expert in het ‘zien’ van het karakter, de missie, etc. van je kind. Of het nu een baby is of een jonge volwassene.
Maak gebruik van de kracht van Daisha om – naast de vele adviezen die je krijgt – haar te laten afstemmen op je (klein)kind!

Docent:  Daisha de Wijs
Data:      vrijdag 27 september 2024
Tijden:   van 11.00 – 16.00 uur (het kan iets uitlopen)
Plaats:   Wellenberg Academie, Voorst
Prijs:     € 98,= incl. 21% BTW, en onbeperkt koffie/thee
Aanmelding: via het aanmeldingsformulier

Bijzonderheden Exclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 27 september 2024

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 98,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier