Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Cursus Pendelen

Cursus Pendelen

woensdag 6 november 2024 van 11.00 – 16.00 uur

De pendel, hét hulpmiddel om energieën in en om ons te zien. Hoe kun je de pendel gebruiken? Je kunt: krachtbronnen in jezelf of je omgeving opsporen. Bepalen of voorwerpen positief of negatief geladen zijn. Elk levend wezen, zo ook kristallen en mineralen, wordt omgeven door een straling die specifieke informatie bevat. Met de pendel neem je deze straling waar.

De pendel is een verlengde van je onbewuste, van je Ziel. Aangezien je Ziel alwetend is kunnen al je vragen via de pendel worden beantwoord. Je pendel reageert op energie. Energie van je Ziel, van chakra’s, voorwerpen, etc.  Zowel positieve of negatieve invloeden kun je met de pendel achterhalen. Verder kun je met de pendel zien welke etenswaren, kruiden, stenen etc. voor je geschikt zijn. Op elk gebied laat de pendel zien wat goed of slecht is, zowel persoonlijk als zakelijk. Pendelen lijkt eenvoudig, maar het vergt uiterste concentratie.

Je kunt met de pendel je huis of tuin op een positieve energetische wijze inrichten. Dus waar meubelen en/of planten het beste kunnen staan, zodat de harmonie in huis of tuin gewaarborgd is. Je kunt de pendel gebruiken om te kijken welke middelen (vitamines, mineralen, voeding, drinken, e.d.) voor iemand geschikt zijn. Weet je niet welke kleur een bepaalde kamer in je huis nodig heeft? Pendel het uit.

De Pendel biedt je oneindige mogelijkheden.

Docent:    Daisha de Wijs
Data:        woensdag 6 november 2024 van 11.00 – 16.00 uur (het kan iets uitlopen)
Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst (bij Zutphen)
Prijs:        € 98,= incl. 21% BTW, incl. onbeperkt koffie, thee, (karne)melk en (eenvoudige) lunch.
Aanmelding: via het aanmeldingsformulier

Ik wil je bedanken voor de super leuke cursus Pendelen. Ik ben echt met een vol en dankbaar gevoel naar huis gereden en heb er nog veel aan gedacht. Het was echt een fijne cursus en ik ben heel blij met de pendel.’ Ilse

‘Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. De workshop Pendelen was heel interessant. Het was ook een hele leuke groep vonden we. Nu nog verder regelmatig blijven oefenen. ‘ Johan

 

Bijzonderheden Exclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

wo 6 november 2024

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 98,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier