Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Contact met overleden Dierbaren

Contact met overleden Dierbaren

woensdag 16 oktober 2024 van 11.00 – 16.00 uur

Wanneer een persoon overlijdt, hebben de achterblijvers vaak nog vele vragen. Vooral als hij of zij plotseling is heengegaan. Sommigen krijgen zichtbare signalen, anderen weten niet of die er wel zijn. Overleden dierbaren vertellen graag aan de nabestaanden hoe het met hen gaat.

Het contact met je dierbare overledene is ontzettend liefdevol. Dit is mogelijk omdat ze nu in de dimensie leven waar alleen maar Liefde is. Zij vinden het fijn om je te helpen, zeker als jullie band op aarde ook een hechte is geweest. Iedereen die over is gegaan naar de Liefdevolle Goddelijke Wereld heeft ook daar een taak uit te voeren. Een van de taken kan zelfs bestaan uit het intensief begeleiden van jouw leven.

Veel mensen vragen zich af hoe het met hun dierbare aan de voor ons onzichtbare zijde is, maar kunnen alleen naar het verleden kijken, terwijl de onderlinge relatie nog steeds doorgaat ook al is die niet meer zichtbaar voor ons. Het houdt niet op bij het sterven van het lichaam.

Boodschappen uit de andere dimensie

De dierbare overledene zal op Zielsniveau een boodschap overbrengen. Zij vertellen graag wat op dat moment belangrijk is om aan je te vertellen. Ook kan je vragen stellen, maar verwacht niet dat je dierbare weet waar het bonnetje ligt van de aankoop van je mobiele telefoon. Dat zijn mensenzaken die op aarde thuishoren en deze details worden niet meegenomen naar de volgende bestaanswereld.

Laten we op deze dag onze dierbare overledenen extra aandacht geven.

Docent:    Daisha de Wijs
Datum:     woensdag 16 oktober 2024 van 11.00 – 16.00 uur (het kan iets uitlopen)
Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst (bij Zutphen)
Prijs:        € 98,= incl. 21% BTW en incl. onbeperkt koffie/thee.
Aanmelding: via het aanmeldingsformulier

Bijzonderheden Exclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

wo 16 oktober 2024

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 98,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier