Centrum voor Innerlijke Rijkdom

ZIELENREIS

ZIELENREIS

startdatum vrijdag 7 juni 2024

een Innerlijke Reis naar de Diepte van je Ziel!

De Zielenreis met startdatum 20 maart 2024 is volgeboekt!

Stap binnen in de betoverende reis naar je innerlijke zelf tijdens deze Zielenreis! Ontdek de magie van contact maken met je Ziel, de kern van jouw Zijn. Deze ervaring voert je niet alleen naar een diepere verbinding met jezelf, maar opent ook de deur naar helderheid in het nemen van beslissingen en het vinden van creatieve oplossingen voor het dagelijks leven.

Verbinding met je Ziel

Contact hebben met je Ziel is een prachtige ervaring, het brengt je dichter bij jezelf. Wanneer je verbonden bent met je Ziel, ofwel met je diepste kern, voel je beter wat bij je past en wat niet. Het helpt je in je dagelijkse leven bijvoorbeeld ook bij het bedenken van oplossingen voor problemen.

In de praktijk is het voor ons mensen vaak lastig om contact te krijgen met onze Ziel. Ons ego of verstand is dan zo sterk aanwezig dat het verhindert om ons met onze Ziel te verbinden. Tijdens de Zielenreis krijg je de kans om het ego of verstand te laten rusten en je onder te dompelen in de dimensie van je Ziel!

Een diepe verbintenis met jezelf

In deze driedaagse reis ervaar je hoe het is om een diepe verbintenis met jezelf te hebben. Om dit te bereiken maken we gebruik van zogenaamde magische truffels, een natuurlijk plant-medicijn dat in Nederland legaal verkocht en gebruikt mag worden.

De truffels brengen je in een andere dimensie en brengen je een direct contact met je Ziel. Vanuit dit contact kan vervolgens van alles ontstaan. Het kan je inzichten geven in problemen, of het maakt je bewust van verbanden tussen gebeurtenissen in je leven.

Magisch en veilig

Een rustige en veilige omgeving is een belangrijke voorwaarde voor een fijne en inzicht volle reis. De Zielenreis wordt gegeven in de Wellenberg in Voorst, een rustige plek midden in de natuur. Een ideale locatie om deze unieke reis te beleven!

De Zielenreis bestaat uit een serie van drie dagen, zodat we de ervaring rustig kunnen opbouwen. Voor sommige mensen kan het spannend zijn om voor het eerst een truffel ervaring te hebben. Om je vertrouwd te laten worden met deze beleving bouwen we het langzaam in die drie dagen op.
Maximaal zes deelnemers!

Praktische informatie:

Docent:  Sander de Wijs
Data:     vrijdag 7 juni, woensdag 26 juni en woensdag 24 juli 2024
Tijden:   van 10.30 – 16.00 uur – liefst aanwezig om 10:00 uur.
Plaats:   Wellenberg Academie, Voorst
Prijs:     € 249,= incl. 21% BTW en onbeperkt koffie/thee (lunch zelf meenemen)
Aanmelding: via het aanmeldingsformulier

Veelgestelde vragen

Zijn magische truffels legaal?
Ja, magische truffels vallen net als de truffels uit het restaurant onder de voedsel- en warenwet en zijn legaal verkrijgbaar in Nederland.

Zijn magische truffels veilig?
Hoewel je tijdens een truffel ervaring veel kunt ervaren qua beelden, gedachten en gevoelens, blijf je wel volledig bij bewustzijn. Je bent je bewust van wat je ervaart en je kunt zelfs tijdens de ervaring rustig naar de WC gaan of even lopen. Ook zijn de effecten van de truffel van korte duur. Na ongeveer drie uur zijn de sterkste effecten uitgewerkt en heb je tijd om je ervaringen op te schrijven en/of buiten te wandelen.

Zijn magische truffels verslavend of kun je er teveel van nemen?
De truffels hebben geen verslavende werking op je lichaam of geest. Ook zijn truffels niet gevaarlijk voor je lichaam, je kunt er bijvoorbeeld geen overdosis van nemen.

Voor mensen met psychische aandoeningen in de familie (of aanleg hiervoor) is deze serie niet aan te raden. Indien je in dit geval wel graag een truffel ervaring wilt, dan raden we je aan om deze elders onder begeleiding van een psychiater of arts te gebruiken.

Bijzonderheden Exclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 7 juni 2024

Begintijd

10:30 uur

Docent

Sander de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 249,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier