Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Workshop Akasha Kronieken

Workshop Akasha Kronieken

vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober 2024

Werken met de Akasha Kronieken geeft diepe intense ervaringen. Een ontmoeting met je diepste ziel, een Spiritueel Ontwaken. Kanalen gaan open, die voorheen gesloten waren. De Akasha Kronieken zijn voor iedereen toegankelijk, de energie is continu beschikbaar. Door er mee te werken doorzie je eerder het probleem en is de oplossing voorhanden. Deze workshop zal je veel duidelijk maken, je leert je af te stemmen op mensen, dieren en situaties. Zodat je achter de ‘dingen’ kunt kijken.

De aura van mensen, dieren en voorwerpen nemen automatisch energieën met informatie op: het wordt dan in het Akasha geheugen opgeslagen. Zo kan het zijn dat als iemand zich op je afstemt precies de zinnen kan zeggen die je bijvoorbeeld de vorige dag nog tegen iemand gezegd hebt.

Het Akasha Bewustzijn is onbegrensd, onbeperkt en eindeloos! Om dit Pad te kunnen bewandelen heb je de volgende eigenschappen nodig: moed, dienstbaarheid, respect en Liefde. Als je dit Bewustzijn hebt bereikt, zal je jezelf één voelen met jezelf, met iedereen en alles om je heen. Denken en voelen zijn één geheel geworden. Je zult je niet meer afgescheiden voelen van anderen, geen innerlijke verscheurdheid meer.

Akasha Kronieken zijn als het ware de videobanden, inclusief geluid, met al onze gegevens uit ons huidige, maar ook uit alle vorige levens. Je kunt jezelf en anderen met alles ‘erop en eraan’ zien. Alle gedachten en werkelijke belevenissen worden in de aura van jezelf en de aarde vanaf het begin van het ontstaan, tot in de verre toekomst, opgeslagen.

Leef je vanuit het Akasha Bewustzijn dan maak je gebruik van
je intuïtie, creativiteit, bezieling en andere waardevolle eigenschappen!

Docent:  Daisha de Wijs
Data:      vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober 2024
Tijden:   vrijdag van 19.00 tot zaterdag 16.00 uur– het kan iets uitlopen.
Plaats:   Wellenberg Academie, Voorst
Prijs:     € 279,= incl. BTW, overnachting en volpension (overnachting in 2/3 persoons kamers).
Aanmelding: via aanmeldingsformulier

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 11 oktober 2024

Begintijd

19:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 279,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier