Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Ontdek de I Tjing

Ontdek de I Tjing

vrijdag 29 juli 2022 van 11.00 – 16.00 uur

De I TJING adviseert je hoe je nú in de door jouw gevraagde situatie kunt handelen en laat zien welk resultaat jouw handeling heeft. De enorme dynamiek van de I TJING biedt je inzichten, innerlijke rust en mogelijkheden om weer verder te gaan. Neem je leven in eigen hand. Wees je eigen adviseur!

I Tjing, oosterse antwoorden op westerse vragen
De I Tjing is een praktische adviseur in je dagelijkse leven en voor belangrijke beslissingen. I Tjing verlicht je problemen en biedt je nieuwe aspecten. Je leert vooruit te denken en gebeurtenissen te analyseren. Denk nu niet: Oh, dat leer ik nooit! Onderschat jezelf niet, ook jij kan de I Tjing doorgronden. Je zult zien dat je al gauw een deur opent voor jezelf, een deur naar een nieuwe wereld.

De I Tjing wordt reeds eeuwenlang gebruikt om zakelijke en persoonlijke problemen op te lossen. Het helpt je om kwesties te analyseren, geeft nieuwe inzichten en is een praktische adviseur.

De I Tjing biedt je een geweldige innerlijke rijkdom!

Docent:  Daisha de Wijs
Data:     vrijdag 29 juli 2022
Tijden:   van 11.00 – 16.00 uur
Plaats:   Wellenberg Academie, Voorst
Prijs:     € 75,= incl. 21% BTW en onbeperkt koffie/thee
Aanmelding: via het aanmeldingsformulier

Wat is de I Tjing?
De I Tjing is een boek met een onuitputtelijke bron van wijsheid. Het bevat adviezen en antwoorden op al je vragen, over welk onderwerp dan ook. De I Tjing, een praktische adviseur voor belangrijke beslissingen of die van alledag, is er voor iedereen.
De I Tjing, Het Boek der Veranderingen van Richard Wilhelm (Uitg. Ankh-Hermes) is een geweldig boek, maar je moet wel weten hoe er mee om te gaan. Daisha de Wijs leert je in korte tijd de I Tjing in je dagelijkse leven te gebruiken.

Bijzonderheden Exclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 29 juli 2022

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 75,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier