Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Contact van Ziel tot Ziel !

Contact van Ziel tot Ziel !

Opleiding
Contact van Ziel tot Ziel !

is volgeboekt!

6/7 november en 4/5 december 2020

Zielscontact met onszelf en met een ander is het mooiste en het meest zuivere dat er is. Mooi, omdat het heel intens is, het raakt je tot diep in je hart. Zuiver, omdat er geen oordelen of veroordelen zijn. Je verstand zit er niet tussen, dus ook je eventuele ego of misverstanden niet. Je Ziel wordt ook wel je innerlijke God genoemd en dat is ook zo. God laat iedereen vrij om te zijn die hij of zij wil zijn. Je Ziel zal je nimmer dwingen of tegenwerken. Je Ziel geeft goede adviezen, is open, heeft geen geheimen en heeft altijd het beste met je voor.

Wanneer we Zielscontact zoeken met een andere Ziel dan worden deze signalen razendsnel naar het Universum gezonden. Hier wordt het signaal opgevangen en doorgestuurd naar de betreffende Ziel. In het Universum is de Universele Energie van iedereen alom aanwezig. Of de Ziel leeft of overleden is, dat maakt niet uit. Immers de Ziel leeft eeuwig, sterft niet als het lichaam sterft.

Onze Ziel is een ontvanger. En net zoals je mobieltje kan je even ‘uit staan’ ofwel druk zijn met andere dingen. Waardoor het contact niet meteen tot stand komt. Het verbinden met elkaar gaat nog sneller dan van mobiel naar mobiel. Nauwelijks een attoseconde, dat is een triljoenste van een seconde. Een snelheid die we nauwelijks met ons brein kunnen vatten. Want het is sneller dan het licht en sneller dan een bliksemstraal!

Wat moet je doen om het contact tot stand te brengen? Op de eerste plaats je argwanende mind uitzetten. Zodra je verstand je wat probeert wijs te maken, ofwel zich ertussen mengt, werkt het niet. Het niet-denken is voor de mens het meest moeilijke. Je zit al met vragen in je gedachten en die blijven maar ‘roepen’. Het enige wat er dan op zit, is erop vertrouwen dat die vragen er nog zullen zijn als je weer gaat denken. Zijn ze er niet meer, neem van mij aan, dan was het niet belangrijk voor je om die vragen te stellen. Laat staan om het antwoord te horen.

Waarom is het belangrijk dat je contact hebt met je Ziel? Wanneer je met je Ziel kunt ‘praten’ ben je nooit meer eenzaam. Hij of zij is ook je beste adviseur. In je Ziel zijn immers al je levens, al je ervaringen die je ooit hebt gehad opgeslagen. Mochten er problemen zijn, dan kun je aan je Ziel vragen: ‘Heb ik de essentie van dit probleem al eens eerder meegemaakt? Hoe heb ik het toen opgelost?’

Je Ziel is niet alleen het meest intense van jou als mens,
het is je maatje, het is je geliefde, het is je ware IK!

In deze opleiding maak je contact met je Ziel, die van een ander, van een overledene en een dier!

Docent:   Daisha de Wijs

Tijden:     vrijdag van 19.00 – 22.00 uur en zaterdag van 8.00 – 16.00 uur

Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264

Datum:     6 en 7 november en 4 en 5 december 2020

Prijs:         € 398,= incl. overnachting en volpension

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 6 november 2020

Begintijd

19:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 398,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier