Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Versterk je Relatie!

Versterk je Relatie!

dé Weg naar een Begripvolle Relatie

vrij. 7 en zat. 8 juli 2023 van 19.00 – 16.00 uur

Een relatie heb je met iedereen met wie je omgaat of bent omgegaan. Want ook al zie je de ander niet meer, zolang deze nog in je gedachten is, heb je nog steeds een relatie met die persoon!

Onze familie kan ons voeden, maar ook blokkeren. Dat is niet alleen op dit moment zo, maar dat kan zelfs levenslang zijn. Wanneer je je ouders c.q. je familie veracht of verwerpt, veracht of verwerpt je tegelijkertijd die delen in jezelf die zij vertegenwoordigen. Als je gewend bent om problemen te hebben, dan weet je meestal geen andere manier dan de moeilijke weg te kiezen. Pas als je het gevecht met jezelf opgeeft, kan je iedereen weer aanvaarden en verwelkomen.

Een ander begrijpen is de ander aanvoelen. Je kunt je verplaatsen in de gevoels- en belevingswereld van de ander. Heel belangrijk in relationele sfeer! Hierdoor zie je de kwaliteiten, de mogelijkheden én onmogelijkheden van de ander. Waardoor de omgang met de ander makkelijker wordt. Geen heftige discussies meer, geen tweestrijd, berusting dat het is zoals het is!

Jezelf en de ander ontdekken!

Dit ontdek je in het weekend over en van jezelf én de ander:

  • Wat zijn mijn diepste wensen en die van de ander?
  • Met welke missie kwam ik hier op aarde? Of zoals ik het noem ‘de rode draad’ gedurende je hele leven. De essentie van waarom je hier op aarde bent gekomen.
  • Wat is de energie van mijn huidige tienjarige leercyclus? Wat was dat hiervoor? En wanneer kom ik in een nieuwe tienjarige cyclus? En dit uiteraard ook allemaal van de ander!
  • Wat is de energie van dit jaar? Wat is de essentie van mijn huidige levensjaar waar ik rekening mee kan en moet houden?
  • Datgene wat in dit leven altijd voor jou van belang is. Je lessen, ervaringen die nodig zijn om je innerlijk te ontwikkelen.

Begrijpen = een innerlijke verbintenis

Door je dit van jezelf en de ander te kennen, zal je gaan begrijpen welke kwaliteiten en mogelijkheden jouw Ziel – en die van anderen – heeft meegenomen. Bovendien zie je welke leerprocessen nog uitgediept dienen te worden en welke facetten je nog wilt overstijgen in dit leven. Daarbij kun je ontdekken met welke processen anderen te maken hebben, deze kunnen uiteraard zeer verschillend zijn van die van jou.

Voor wie is dit weekend? Wanneer je een sterkere relatie wilt met je partner. Of met je ouder, je kind, een vriend, of… welke relatie je ook maar wilt versterken c.q. begrijpen. Ontdek hoe je samen een fijne, harmonieuze relatie kan doen ontstaan!

Docent:  Daisha de Wijs
Data:      vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2023
Tijden:   vrijdag van 19.00 tot zaterdag 16.00 uur
Plaats:   Wellenberg Academie, Voorst
Prijs:     € 249,= p.p. incl. 21% BTW, overnachting en volpension.

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 23 juni 2023

Begintijd

16:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 249,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier