Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Overgave, hoe doe je dat?

Overgave, hoe doe je dat?

vrijdag 5 april 2024 van 11.00 – 16.00 uur

Welkom op de reis naar zelfontdekking en spirituele groei! Heb je je ooit afgevraagd hoe je écht jezelf kunt worden? Hoe je kunt losbreken van de ketenen van vastgeroeste denkbeelden en zienswijzen? Het antwoord ligt in overgave, een krachtig pad naar innerlijke vrijheid en vervulling.

In een wereld die constant vraagt om controle en rationaliteit, nodigen we je uit om het avontuur van overgave te omarmen. Overgave is niet zwakte, maar moed. Het is het vermogen om het vertrouwde terrein van je gedachten te verlaten en jezelf over te geven aan het mysterie van het leven. Het is het geloof dat het universum je leidt naar datgene waarvoor je Ziel hier op aarde is gekomen.

Ontdek de Vreugde van Overgave!

Overgave is jezelf openstellen voor de stroom van het leven, zonder te weerstaan of te oordelen. Het is het loslaten van de behoefte om alles te begrijpen en in plaats daarvan te vertrouwen op wat het leven je aanreikt. Het is volledig aanwezig zijn in het moment, zelfs als dat moment uitdagingen met zich meebrengt. Het is het omarmen van zowel vreugde als verdriet, wetende dat elk gevoel een leraar is op je spirituele reis.

Het is begrijpelijk dat overgave niet altijd gemakkelijk is. Het vergt oefening en vertrouwen. Maar bedenk dit: alleen als je bereid bent om los te laten, kun je echt ontvangen. Alleen als je de controle loslaat, kun je de ware diepte van het leven ervaren.

Dus… durf jezelf over te geven aan het onbekende. Sta open voor de magie die zich ontvouwt wanneer je jezelf toestaat te zijn, zonder beperkingen. Ontdek de vreugde van overgave, want daarin ligt de sleutel tot ware vervulling en innerlijke vrede. Laat jezelf geleid worden door de kracht van overgave en ontdek de vrijheid die het met zich meebrengt. Je bent hier om te stralen, en overgave is de weg naar het stralende, authentieke zelf dat je altijd al bent geweest.

Docent:    Sander de Wijs
Data:        vrijdag 5 april 2024 van 11.00 – 16.00 uur (het kan iets uitlopen)
Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst (bij Zutphen)
Prijs:        € 79,= incl. 21% BTW, en onbeperkt koffie/thee
Aanmelding: via het aanmeldingsformulier

Bijzonderheden Exclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 5 april 2024

Begintijd

11:00 uur

Docent

Sander de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 79,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier