Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Opleiding Energetische Psychologie

Opleiding Energetische Psychologie

Startdatum vrijdag 20 oktober 2023

De kracht van energie

Al van kind af aan observeerde Daisha de energie tussen mensen onderling, en de dynamiek die hier plaatsvond. Energieën hebben op ons mensen meer invloed dan woorden of anderszins. Er zijn tientallen jaren geweest dat Daisha veelvuldig vergaderde met Raden van Bestuur van multinationals en grote ondernemingen. Vergaderingen over zeer belangrijke zakelijke projecten.

Elke keer bepaalde zij haar eigen plaats, zowel in de onderlinge samenwerking als aan de vergadertafel. Zo had zij als vrouw in de zakelijke mannenwereld van de jaren 70/80 geen enkel probleem om een belangrijke inbreng in het geheel te hebben.

Zowel persoonlijk als zakelijk succes

Het succes dat ze in elke bijeenkomst behaalde was doordat Daisha een diep begrip heeft van de subtiele energieën die tussen mensen spelen en hoe deze van invloed zijn op zakelijke én persoonlijke interacties. Haar vermogen om deze energieën te observeren en te interpreteren gaf haar een unieke voorsprong in de zakenwereld.

Tijdens deze vergaderingen werd Daisha vaak geconfronteerd met complexe onderhandelingen, strategische beslissingen en uitdagende situaties. Terwijl anderen zich misschien alleen concentreerden op de woorden die werden uitgewisseld, wist Daisha dat er meer aan de hand was dan oppervlakkige communicatie. Ze herkende de onderliggende emoties, intenties en belangen die de werkelijke drijfveren van mensen vormden.

Door haar vermogen om deze subtiele dynamiek te begrijpen en te beïnvloeden, kon Daisha een sfeer van vertrouwen en samenwerking creëren. Ze gebruikte haar inzichten om de juiste vragen te stellen, de juiste momenten te kiezen om te interveniëren en om te gaan met weerstand op een manier die de energie van de groep in positieve banen leidde.

Effectief, creatief en duurzaam

Haar aanpak leidde tot opmerkelijke successen in zakelijke projecten. Ze hielp teams om effectiever te communiceren, creatieve oplossingen te vinden en beslissingen te nemen die niet alleen winstgevend waren, maar ook duurzaam en in lijn met de waarden van de organisatie. Haar vermogen om de onzichtbare krachten achter menselijke interactie te lezen en te beïnvloeden, gaf haar een reputatie als een waardevolle adviseur en begeleider in de zakenwereld.

Daisha’s unieke talent om energieën waar te nemen en te sturen, maakte haar niet alleen succesvol in de zakenwereld, maar ook in andere aspecten van haar leven. Ze gebruikte haar vaardigheden om persoonlijke relaties te verbeteren, conflicten op te lossen en een positieve impact te hebben op de mensen om haar heen. Haar levensverhaal is een inspiratie voor velen die willen leren hoe ze de kracht van subtiele energieën kunnen benutten voor groei, harmonie en succes.

De mens is veranderd

De mens is steeds gevoeliger geworden. Zoals men met mensen twintig jaar, nee zelfs tien jaar geleden omging, is in de huidige tijd niet meer mogelijk. Kinderen zijn mondiger geworden. Collega’s onderling zijn, onder andere door de werkdruk, minder tolerant geworden. Hoe komt het dat je puber niet luistert? Ligt dat aan de puberteit of is er toch iets anders aan de hand?

De plaats die je als kind in je gezin kreeg toebedeeld, bepaalt hoe je als volwassene in het leven staat. De plaats die je inneemt bij collega’s, vergaderingen, of anders bepaalt of je succes hebt of niet. Pubers hoeven niet onhandelbaar te zijn als ze de juiste plaats mogen innemen. Het kiezen van de juiste sollicitant voor jouw afdeling hoeft niet langer moeilijk te zijn dankzij hetgeen je leert in deze opleiding!

Wil je harmonie bereiken tussen jou en de ander? Of tussen de mensen onderling, of in welke situatie ook, dan is deze opleiding precies wat je zoekt. Het is niet een nieuwe begeleiding dat wordt geleerd, het is een andere – soms net even een andere – omgang met elkaar. Er hoeft niet zoveel te gebeuren om mensen vol plezier naar hun werk te laten gaan. En er is slechts een enkele sessie nodig om in het gezin weer eenheid te brengen.

Hoe komt het…

Hoe komt het dat de bespreking c.q. vergadering stroef verloopt? Waarom besteed je onnodig veel sessies met je cliënt voordat je resultaat bereikt? Wat maakt dat je soms een blackout krijgt tijdens een bespreking? Waarom wordt je niet gezien tijdens een vergadering? Hoe kan het dat er in een groep veel onderlinge spanningen zijn?

Zit je op één lijn met je collega en/of werkgever? Of zijn jullie het zelden met elkaar eens? Hoe komt het toch dat het Kerstdiner niet zo gezellig was als was gepland? Waarom lukt het niet om tijdens een bespreking het woord te krijgen? En hoe voorkom je dat wanneer je dan eindelijk aan het woord bent, de ander het snel weer overneemt?

Hoe komt het dat je partner tijdens het eten stil voor zich uit zit te kijken? Hoe komt het… zo kun je zelf een situatie bedenken, dat terwijl je met elkaar aan tafel zit de stemming nou niet bepaald geweldig is. Daar is maar één antwoord op: de plaats van de mensen aan tafel bepaalt hoe de energie aan tafel is, het bepaalt de stemming.

Uniek en nog nooit gegeven!

Met deze unieke opleiding kun je in bijna iedere situatie harmonie creëren of de bereidheid mee te werken optimaliseren. Zowel in het gezin, op je werk, tijdens besprekingen en overal waar je met mensen samen bent. Je optreden zal daadkrachtiger zijn of juist milder. En dat alleen maar door te bewerkstelligen wat de juiste plaats in die bepaalde situatie dient te zijn!

Dit leer je in de opleiding:

  • Besprekingen en vergaderingen in een flow laten verlopen.
  • Hoe om te gaan met kwetsbare en hoog gevoelige mensen.
  • Wat zegt de plaats in het gezin over het karakter en mogelijkheden van de persoon?
  • Blijvende resultaten bereiken met coaching gesprekken.
  • Omgaan met en positieve gedragsverandering bij moeilijke mensen.
  • Het belang van de plaats voor kinderen van baby tot volwassene.
  • Onderlinge problemen op een eenvoudige en natuurlijke wijze oplossen.
  • Vakanties, familiebijeenkomsten, etc. zonder spanning te laten verlopen.
  • Harmonie creëren in elke situatie die je in de praktijk tegenkomt!

Deze opleiding is een must voor iedereen die mensen begeleidt. Voor het eerst zal Daisha haar unieke kennis overdragen aan iedereen die mensen zakelijk, persoonlijk of in het gezin begeleidt.
Vind je het belangrijk om harmonie en eendracht te creëren in je functie, het gezin, met collega’s en/of in hun omgeving? Dan is deze opleiding een echte aanrader!

Docent:   Daisha de Wijs
Tijden:     vrijdag/woensdag van 11.00 – 17.00 uur (5 x op vrijdag; 1x op woensdag)
Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264
Data 2023/24: vrijdag 20 okt.; 17 en wo. 29 nov.; vrijdag 8 en 22 dec. en 12 januari 2024

Prijs:        Het lesgeld bedraagt € 698,= incl. BTW, onbeperkt koffie en thee, inschrijfgeld en materialen. Zelf lunch meenemen!
Het is ook mogelijk om in drie termijnen te betalen. De eerste aanbetaling is € 275,= voor 10 september en vervolgens twee termijnen van € 225,= voor 1 november en 1 december 2023.

Bijzonderheden Exclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 20 oktober 2023

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 698,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier