Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Opleiding Body & Soul

Opleiding Body & Soul

Spiritueel, Energetisch en Leiderschap
startdatum vrijdag 28 januari 2022

Spiritueel Energetisch

Energetisch werken betekent gebruik maken van het energiesysteem in- en om de mens. Ieder mens bestaat uit een fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, sociaal en spiritueel deel. Wanneer je op energetisch niveau functioneert behandel je – of werk je met – de totale mens, en niet slechts één aspect.

Het holisme gaat ervan uit dat alles met alles samenhangt. Het idee is dat er in feite niets te zeggen valt over het geheel wanneer je alleen afzonderlijke delen van de werkelijkheid bestudeert. De waarde van het geheel is bovendien groter dan de optelsom van de delen. Bij Spiritueel Energetisch Leiderschap kijkt men niet alleen naar de mentale of psychische factoren van het menselijk gedrag, maar men betrekt daarbij ook de lichamelijke, energetische en emotionele kanten van de mens.

Spiritueel leven betekent de gewone alledaagse dingen doen, maar dan bewust. Je ontdekt daardoor dat karweitjes die je niet lukken ook iets positiefs in zich hebben. Of je ontdekt dat je vaak niet bewust bezig bent. Ook leer je wat de ander werkelijk bedoelt, doordat je achter de woorden gaat luisteren. Spiritualiteit heeft niet te maken met religie (het kan natuurlijk wel). Het houdt in dat je bezig bent met innerlijke verrijking en op zoek bent naar antwoorden in ‘geestelijke’ vorm.

Leiderschap

Jij bent de leider over je eigen leven, wanneer je dat leiderschap op je neemt leef je vanuit je authentieke Ik. Begeleid je mensen op het gebied van gezondheid, voeding, leefstijl en bewustwording? Soms hebben mensen het gevoel dat ze zijn vastgelopen in hun leven. Steeds opnieuw lopen ze tegen dezelfde problemen aan. Die problemen kunnen zich afspelen op het werk, in het gezin, in een relatie, op financieel vlak, enz. Velen hebben een doel die ze maar niet kunnen bereiken. Neem je leven weer in eigen hand en doe de opleiding!

Waarom deze opleiding?

We zijn geen speelbal van ons lot dat ons op deze wereld bracht. We zijn geen producten van de wens van onze ouders. We hebben zelf voor dit leven gekozen, heel bewust. Ook al weet je dat misschien niet meer. En als je weet waarvoor je hebt gekozen en dat dat een reden heeft, zal je beter begrijpen waarom je leven is zoals het is.

Herken waarvoor je bent gekomen en de moeilijke momenten in je leven zijn minder beladen. Herken waarvoor je dit leven hebt gekozen en haal de essentie er uit waar het je om ging toen je kwam. Zie het als een uitdaging. Het leven, precies zoals jouw leven is, daagt je uit om datgene er uit te halen waarvoor jij op deze aarde bent gekomen!

Terug naar je Oerbron

De opleiding helpt je om te leven vanuit je Ziel, ofwel de energetische wereld. Terwijl je op aarde in de materiële wereld leeft, word je ervan bewust dat de wereld van materie de energetische wereld volgt.

Wanneer je leeft vanuit een verbinding met je Ziel, vanuit je oerbron, sta je sterker in je schoenen. Je wordt niet meer afgeleid door de steeds wisselende vormen, je kunt zien wat achter de materie schuilgaat. Hierdoor zal je niet alleen situaties en mensen beter kunnen begrijpen. Je zult je ook vrijer voelen omdat je in contact staat met je Ziel, waardoor je voelt dat je een lichaam hebt maar geen lichaam bent.

In de opleiding ga je ontdekken wat jouw krachten zijn. Hoe je antwoorden op belangrijke vragen uit jezelf kunt halen. En hoe je op een energetische manier met jezelf en je omgeving kunt communiceren. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

Je leert …

►  Energetische communicatie en contact van Ziel tot Ziel
►  Akasha Kronieken en andere dimensies
►  de werking van de Aura en de Chakra’s, en hoe houd je ze in balans
►  ontwikkeling van je Zesde Zintuig, werken vanuit een helikopterview
►  je levensmissie en eventuele littekens in de Ziel
►  het begrijpen van ouders en je vorige levens
►  ontdek hoe je Ziel ‘praat’ via je lichaam
►  het inschakelen van je zelfhelend vermogen
►. en nog veel meer!

Leef vanuit je authentieke zelf, dan maak je gebruik van je intuïtie,
creativiteit, bezieling en andere waardevolle eigenschappen!

Docenten:   Daisha en Sander de Wijs

Tijden:     vrijdag van 19.00 uur t/m zaterdag 16.00 uur

Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264

Datum:     28/29 jan.; 18/19 febr,; 18/19 mrt.; 22/23 april; 6/7 mei; 3/4 juni; 1/2 juli 2022

Prijs:        € 1,698,= incl. overnachting en volpension,
eventueel in termijnen te betalen: 1e termijn € 598,= en 5 termijnen van € 230,=.

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 28 januari 2022

Begintijd

19:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 1698,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier