Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Keukentafel Psychologie in de Praktijk

Keukentafel Psychologie in de Praktijk

woensdag 19 juni t/m zaterdag 22 juni 2024

Menselijke interacties zijn drastisch geëvolueerd.
In deze snel veranderende wereld zijn mensen steeds gevoeliger geworden. De manier waarop we twintig jaar geleden, zelfs tien jaar geleden met anderen omgingen, is niet langer toereikend. Kinderen zijn assertiever geworden, terwijl collega’s, onder druk van de moderne werkomgeving, minder tolerant zijn geworden. De vraag rijst: waarom luistert je tiener niet? Is het gewoon de puberteit, of schuilt er meer achter?

Je positie als kind in je gezin vormt de basis van je volwassen leven. En je rol binnen collegiale kringen, vergaderingen en andere situaties bepaalt in grote mate je succes. Pubers kunnen heel goed handelbaar zijn als ze de juiste plek krijgen toegewezen. Het selecteren van de juiste kandidaat voor je afdeling hoeft niet langer een uitdaging te zijn, dankzij de inzichten die je opdoet in deze opleiding.

Wil je harmonie bevorderen tussen jou en anderen? Of tussen mensen onderling, in welke situatie dan ook? Deze opleiding biedt de sleutel. Het gaat niet om een nieuwe begeleidingsmethode; het draait om een andere, soms subtielere manier van omgang met elkaar. Vaak zijn kleine veranderingen voldoende om mensen met plezier naar hun werk te laten gaan. Soms volstaat zelfs maar één sessie om harmonie in een gezin te herstellen.

Waarom…

Waarom verlopen vergaderingen soms stroef? Waarom zijn er talloze sessies nodig voordat je een doorbraak bereikt in je werk met cliënten? Waarom blokkeer je soms tijdens een discussie? Waarom lijkt het alsof niemand je ziet tijdens een vergadering? Waarom zijn er spanningen binnen een groep?

Werk je goed samen met je collega’s en werkgever? Of zijn jullie het zelden met elkaar eens? Waarom verloopt het Kerstdiner niet zoals gepland? Waarom lukt het niet om tijdens een bespreking het woord te voeren? En hoe voorkom je dat wanneer je eindelijk spreekt, anderen je snel onderbreken?

Waarom staart je partner soms zwijgend voor zich uit tijdens het eten? Waarom… je kunt zelf een situatie bedenken waarin de sfeer aan tafel verre van ideaal is. Er is maar één antwoord: de plaats van mensen aan tafel beïnvloedt de energie en sfeer. Het bepaalt de stemming.

Uniek en ongekend!

Daisha’s gave om subtiele energieën waar te nemen en te sturen, maakte haar niet alleen succesvol in het bedrijfsleven, maar ook in andere aspecten van het leven. Ze gebruikte haar vaardigheden om persoonlijke relaties te versterken, conflicten op te lossen en positieve veranderingen teweeg te brengen in de mensen om haar heen. Haar levensverhaal inspireert velen die willen leren hoe ze de kracht van subtiele energieën kunnen gebruiken voor persoonlijke groei, harmonie en succes.

Met deze unieke opleiding kun je bijna overal harmonie creëren en de bereidheid tot samenwerken optimaliseren. Of het nu in je gezin is, op je werk, tijdens vergaderingen of waar je ook maar met mensen bent. Door simpelweg te begrijpen welke plek mensen in een bepaalde situatie innemen, kun je je assertiever opstellen of juist milder zijn. Alleen door te erkennen wat de juiste plek is in elke situatie, kun je deze veranderingen bewerkstelligen.

Dit leer je in de opleiding:

  • Hoe je vergaderingen en besprekingen soepeler kunt laten verlopen.
  • Hoe je kunt omgaan met kwetsbare en hooggevoelige mensen.
  • Wat de plaats in het gezin onthult over iemands karakter en mogelijkheden.
  • Hoe je blijvende resultaten kunt behalen in coaching gesprekken.
  • Hoe je positieve gedragsverandering kunt bewerkstelligen bij moeilijke mensen.
  • Waarom de plaats in het gezin van belang is, van baby tot volwassene.
  • Hoe je onderlinge problemen op een eenvoudige en natuurlijke manier kunt oplossen.
  • Hoe je vakanties, familiebijeenkomsten en andere sociale situaties zonder spanning kunt laten verlopen.
  • Hoe je harmonie kunt creëren in elke praktijksituatie waar je mee te maken krijgt.

Dit seminar is onmisbaar voor iedereen die anderen begeleidt. Voor het eerst deelt Daisha haar unieke kennis met iedereen die betrokken is bij zakelijke, persoonlijke of gezinsbegeleiding.

De Kunst van Onzichtbare Interacties Ontcijferen!

Wil jij leren hoe je harmonie en eenheid kunt bevorderen in je functie, gezin, met collega’s en in elke omgeving? Dan is dit seminar absoluut een aanrader!

Docent:   Daisha en Sander de Wijs
Data 2024: woensdag 19 juni t/m zaterdag 22 juni.
Tijden:     aanvang op woensdag om 11.00 uur, einde op zaterdag om 13.00 uur
Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264
Prijs:        € 798,= incl. BTW, volledig volpension, onbeperkt koffie en thee, inschrijfgeld en materialen.
Aanmelden: via aanmeldingsformulier

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

wo 19 juni 2024

Begintijd

11:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 798,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier