Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Heksen Weekend Samhain

Heksen Weekend Samhain

Coven Fortuna Major betekent Het Grote Geluk. Daisha – Tikana Gaya – heeft deze Coven op 23 juli 2005 opgericht. Inmiddels zijn er bijna 300 heksen bij aangesloten. Een ander woord voor coven is heksenkring.
Heksen, zijn gelukkige mensen, bevoorrecht met vele gaven, verbonden met elkaar en met het hele Universum. Tezamen zijn het de Godinnen, de Goden van liefde, groei, wijsheid, passie, vrijheid, kracht, inspiratie, bescherming, geluk, welvaart, zieners en alles wat het leven biedt.

Feest van Vreugde!

In dit Heksen Weekend vieren we het jaarfeest Samhain. Het feest van vreugde, en om de God(in) in jezelf en de Natuurwezens te eren. Een feest om het oude af te sluiten en ruimte te maken voor het nieuwe!

In deze nacht is de sluier tussen de aardse en de spirituele wereld zeer dun. De bijzondere krachten die in dit weekend bij elkaar komen kunnen een nieuw begin van je leven betekenen!

Voor we beginnen hebben we een echte heksenmaaltijd. Het is de bedoeling dat elke heks daarvoor een eigen brouwsel meeneemt. 
Een weekend om het echte heksenleven te ervaren!

Je kunt alleen aan dit weekend deelnemen wanneer je een heksennaam hebt gekregen van Daisha – Tikana Gaya – dus aangesloten bent bij Fortuna Major. Bij aanmelding deze graag vermelden!

Leider:     Tikana Gaya – Daisha de Wijs

Tijden:     vrijdag van 17.00 – 22.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur

Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264

Datum:     28 en 29 oktober 2022

Prijs:         van € 179,= incl. overnachting en gedeeltelijk volpension. (Overnachting in 2/3 persoons kamers.)

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 28 oktober 2022

Begintijd

17:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 179,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier