Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Heksen Weekend Midzomernacht!

Heksen Weekend Midzomernacht!

Coven Fortuna Major betekent Het Grote Geluk. Daisha – Tikana Gaya – heeft deze Coven op 23 juli 2005 opgericht. Inmiddels zijn er bijna 400 heksen bij aangesloten. Een ander woord voor coven is heksenkring.
Heksen, zijn gelukkige mensen, bevoorrecht met vele gaven, verbonden met elkaar en met het hele Universum. Tezamen zijn het de Godinnen, de Goden van liefde, groei, wijsheid, passie, vrijheid, kracht, inspiratie, bescherming, geluk, welvaart, zieners en alles wat het leven biedt.

Feest van Vreugde!

In dit Heksen Weekend vieren we het jaarfeest Litha – Midzomernacht. Litha is een vrolijk feest, het aanroepen van kracht, overvloed en magische wensen horen bij dit feest. Het feest is het begin van de zomer, wanneer het de langste dag en kortste nacht van het jaar is.

Deze bijzondere dagen kun je niet zomaar voorbij laten gaan. In deze nacht is de sluier tussen onze wereld en de andere dimensie op zijn dunst. Vandaar dat er deze nacht wonderen kunnen gebeuren.

Litha is het feest waarbij water en vuur, man en vrouw , yin en yang in een heilig huwelijk worden verenigd. De bijzondere krachten die in dit weekend bij elkaar komen kunnen een nieuw begin van je leven betekenen!

Voor we beginnen hebben we een echte heksenmaaltijd. Het is de bedoeling dat elke heks daarvoor een eigen brouwsel meeneemt. 
Een weekend om het echte heksenleven te ervaren!

Je kunt alleen aan dit weekend deelnemen wanneer je een heksennaam hebt gekregen van Daisha – Tikana Gaya – dus aangesloten bent bij Fortuna Major. Bij aanmelding graag je heksennaam vermelden!

Leider:     Tikana Gaya – Daisha de Wijs

Tijden:     woensdag van 17.00 – 22.00 uur en donderdag van 10.00 – 16.00 uur

Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264

Datum:    21 en 22 juni 2023

Prijs:         van € 199,= incl. overnachting en gedeeltelijk volpension. (Overnachting in 2/3 persoons kamers.)

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

Wed 21 June 2023

Begintijd

17:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 199,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier