Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Herstel je Relatie

Herstel je Relatie

weekend 5 en 6 augustus 2022

De invloed van relaties

Relaties zijn zeer belangrijk in ons leven. Onze relaties met onze partner, ouders, kinderen, vrienden,  collega’s, hebben een grote invloed op ons. Een harmonieuze relatie stemt je vrolijk, geeft je een geluksgevoel. Een relatie met problemen voelt als een last. Vaak worden problemen in een relatie niet meteen aangepakt en opgelost. Waardoor ze kunnen uitgroeien tot een probleem waarvan je niet meer weet hoe je tot een oplossing kunt komen. Het kan zelfs gebeuren dat je niet eens (meer) weet waardoor of wanneer het probleem is ontstaan.

De oorzaak van problemen in een relatie, of dat nu met een partner, met familieleden of met collega’s is, kan je door middel van deze cursus opsporen. Je krijgt duidelijkheid over het hoe en waarom. Bovendien krijg je inzicht in wat je eraan kunt doen om de relatie te ontwikkelen tot een positieve, harmonieuze relatie.

Een relatie heb je met iedereen met wie je omgaat of bent omgegaan. Want ook al zie je de ander niet meer, zolang deze nog in je gedachten is, héb je nog steeds een relatie met die persoon!

Een relatie een geschenk?

Een relatie tussen jou en de ander is er elke dag, elk moment dat je met iemand samen bent. Zo’n relatie kan een geschenk uit de hemel, liefdevol, of een hel op aarde, koud en afstandelijk, zijn. Oftewel een relatie kan je inspireren, verwarmen of je ongelukkig maken.

Ontstaat er een diepe innige liefde tussen jou en de ander dan kan dat, na je eerst gelukzalig gevoeld te hebben, overgaan in een angstig, onzeker gevoel. Je weet niet hoe je moet handelen om deze gelukzalige relatie te behouden, je weet niet of je liefde beantwoord blijft!

Om het gevoel van geluk te blijven vasthouden, ga je proberen de ander het naar de zin te maken. Je durft geen nee te zeggen, bang dat de ander boos wordt, bang om zelf afgewezen te worden. Of heb je het gevoel dat als je ‘nee’ zegt tegen de ander, jij die persoon afwijst?

Een levenslange relatie

Een relatie heb je met iedereen. Het begint al bij je geboorte, met je ouders, je broers en/of zussen, familieleden. Daarna komen er andere mensen bij en ieder van hen heeft invloed op je, ieder van hen vormt je. Niet alleen vroeger, maar ook nu nog elk moment!

De invloed van anderen op je leven wordt vaak onderschat. Pijn en ziekte worden vaak veroorzaakt doordat de relatie is verstoord. Onze stemmingen zijn vaak afhankelijk van onze omgang met anderen. Zo ben je nog vrolijk, verliefd, gelukkig en als je van je geliefde te horen krijgt dat deze niets meer met je te maken wilt hebben, ben je een seconde later verbaasd, verdrietig, kwaad, wanhopig!

De invloed van anderen is zo groot en zo gewoon
dat je het zelf vaak niet als zodanig ervaart.

Herstel je Relatie biedt je uitkomst in vervelende kwesties tussen jou en de ander. Het hoeft niet om een conflict te gaan. Je kunt ook je relatie willen optimaliseren, weer levendig maken, begrip voor elkaar krijgen of wat dan ook. Daisha is een specialist in het creëren van begrip tussen mensen en het aanvaarden van elkaar. Doordat Daisha zich op hen afstemt kan ze de overeenkomsten en de verschillen in karakters c.q. mogelijkheden van de personen zien.

Wil je…

  • de ander begrijpen, zodat jij en de ander weer in harmonie met elkaar kunnen omgaan?
  • doordat Daisha zich afstemt op jou en de ander ziet ze de overeenkomsten en de verschillen in karakters c.q. mogelijkheden van jullie. Maar ook in welke energiefase je zit. Dat kan zo verschillend zijn, dat je elkaar daarom al niet begrijpt.
  • in je privé leven of op je werk een relatie met de ander hebben op basis van gelijkwaardigheid?
  • ruimte creëren om jezelf te mogen zijn?
  • een verbintenis aangaan met de ander, waarin jullie allebei gelukkig zijn?

Volg dan dit weekend!

Docent:    Daisha de Wijs

Tijden:     van vrijdag om 19.00 uur, en eindigend op zaterdag om 16.00 uur

Plaats:     Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX  Voorst – 0575-502264

Data:        5 en 6 augustus 2022

Prijs:        € 198,= incl. BTW en kosten, zijnde: overnachting en volpension.

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

vr 5 augustus 2022

Begintijd

19:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 198,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier