Centrum voor Innerlijke Rijkdom

Aura en Chakra’s in Balans

Aura en Chakra’s in Balans

Aura en Chakra’s in Balans

vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022

We zien ze niet deze draaiende wielen, die belangrijke knooppunten vormen in ons energiesysteem: onze chakra’s! Maar ze zijn o zo belangrijk voor onze energie. Het zijn belangrijke zenuwknooppunten voor onze fysieke, mentale en geestelijke energie gesteldheid. Ze staan in verbinding met de grote zenuwbanen die door onze ruggenmerg lopen.

Via de chakra’s nemen we, net zoals met onze aura, energie op vanuit de buitenwereld. Zo verliezen we ook via de chakra’s energie aan de buitenwereld. Door goed voedsel te eten, te drinken, te mediteren, te slapen en/of rust te nemen vullen we de ontstane tekorten weer aan. Wanneer je chakra’s niet goed functioneren kom je innerlijk in de problemen. Dit kan fysiek, emotioneel of geestelijk zijn, of zelfs alledrie tegelijkertijd.

Er zijn zeven hoofdchakra’s en vele kleine chakra’s. De kleine chakra’s zijn eveneens verbindingspunten, maar bij dit centrale punt komen minder energiebanen bij elkaar. Elke chakra is het centrum van levenskracht. Ze hebben ook een functie in onze innerlijke ontwikkeling en hebben invloed op onze Ziel. Vandaar dat het belangrijk is dat je enige kennis hebt van je eigen chakra’s. Er kunnen blokkades in één of meerdere van je chakra’s zijn. Of onbalans, en dan is het goed om te weten wat je daar aan kunt doen!

Chakra’s hebben te maken met je basis, met je sociale leven, met je seksleven, met je wilskracht, met het houden van jezelf, met hoe je je durft uit te spreken, met je intuïtie, met bewustzijn. Chakra’s hebben niet alleen te maken met je lichamelijk functioneren, maar beïnvloeden zelfs de vorm van je lichaam. Chronische kwalen hebben er mee te maken, je gedachten, je gedrag, je organen en zintuigen. Eigenlijk alles dat je bent en doet!

Je Aura
Via de aura straal je je stemmingen uit naar je omgeving. Dus zit je lekker in je vel, dan beïnvloed je je omgeving op een positieve manier. Mensen worden blij als ze je zien, men reageert op jouw vreugde. Maar als je er niet echt met je aandacht bij bent, dan wordt dat ook door de ander ervaren. Of wanneer je een keer een slechte dag of periode hebt, dan bepaalt dat mede de stemming van de mensen om je heen. Behalve wanneer het niet zover komt doordat je wordt ‘opgetild’ door de groepsaura.

Docent:  Daisha de Wijs
Data:      vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022 – het kan iets uitlopen.
Tijden:   vrijdag van 16.00 tot zaterdag 16.00 uur
Plaats:   Wellenberg Academie, Voorst
Prijs:     € 249,= incl. 21% BTW overnachting en volpension.
Aanmelding: via het aanmeldingsformulier

Bijzonderheden Inclusief volpension en overnachting
Praktische informatie
Startdatum

Fri 4 November 2022

Begintijd

16:00 uur

Docent

Daisha de Wijs

Locatie

De Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst

Kosten

€ 249,=

Aanmelding

Via het
Aanmeldingsformulier