locatie_01

De Wellenberg Academie
De Academie voor Innerlijke Rijkdom!
De Wellenberg is de locatie waar Daisha de Wijs werkt en woont. Het is een Academie waar mensen zich thuis voelen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden of anders gezinden c.q. denkenden. Een locatie voor retraite, opleidingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten. Niet gebonden aan een religie of een bepaalde persoon c.q. stroming. Een Academie waar niet alleen gekeken wordt naar functionaliteit maar ook naar het effect van de omgeving op de geest en het lichaam van de personen die er verblijven. Met medewerkers die zich bewust zijn van hun rol daarin.
Een Academie met een huiselijke ambiance, terwijl alle faciliteiten geboden worden. De sfeer en het besloten karakter bevorderen de inzet en resultaten van het beoogde.

De locatie
De Wellenberg ligt aan de oever van de mooie rivier de IJssel. Het biedt de voordelen van de landelijke omgeving: natuur, ruimte en rust. Het is centraal gelegen in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer, waardoor het eveneens de voordelen van de nabij gelegen steden biedt, zoals goede bereikbaarheid via de autowegen.

De omgeving en het terrein
De monumentale boerderij en de diverse bijgebouwen, met een perceelsoppervlakte van bijna 43.000 m2, liggen in een stiltegebied en zijn omgeven door een 300 hectare groot natuurgebied. Het geheel ademt voornaamheid en rust uit.
Het terrein waar De Wellenberg is gevestigd, bestaat uit diverse gebouwen. Deze gebouwen liggen rondom een erf in Franse sfeer. De parkeerplaats is buiten de toegangspoort waardoor het erf autovrij wordt gehouden.

De ambiance
De boerderij, bouwjaar 1894, beslaat ongeveer 2.300 m3. Een gedeelte is in 1999 volledig gemoderniseerd met behoud van authentieke elementen. In dit gedeelte vinden de geplande activiteiten plaats. Op de eerste verdieping is de cursus- c.q. groepsruimte van ca. 68 m2, evenals vier (grote) gastenkamers.
De eet- en ontspanningsruimten bevinden zich op de begane grond. Het woongedeelte is separaat.

In de Academie is tevens gevestigd:
Radio Merlijn – www.radiomerlijn.nl
Heel Nederland – www.heelnederland.org
Kijk ook eens op: www.daishabol.nl of www.stilte.nu

Lezingen
Eén keer in de maand zijn er de Wellenberg Academie Lezingen. Interessante lezingen met zeer boeiende onderwerpen. Deze worden elke keer op onze site www.wellenberg.nl bekend gemaakt. Ook in de Nieuwsbrief wordt ruim voor de datum van de lezing of een eventuele mini-workshop alle informatie vermeld.

Gratis abonnement op de Nieuwsbrief!
Heb je nog geen abonnement op De Wellenberg Academie Nieuwsbrief? Abonneer je dan op deze GRATIS Nieuwsbrief. De Nieuwsbrief verschijnt regelmatig en bevat informatie over allerlei (nieuwe) activiteiten, lezingen en wetenswaardigheden. Wil je daarvan op de hoogte worden gehouden, meld je dan aan via www.wellenberg.nl bij 'nieuwsbrief'. (De Nieuwsbrief wordt uitsluitend per e-mail verzonden.)