Daisha is zes keer per week live te beluisteren via Radio Merlijn. Sinds mei 2007 verzorgt Daisha live radioprogramma'. Zij haalt door de spraakmakende en actuele onderwerpen die ze behandelt een record aantal luisteraars. Luisteraars, niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld, o.a. Denemarken, Zweden, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Portugal, Thailand, USA en Australië. 

Haar uitzendingen roepen veel reacties op. Op de een of andere wijze wordt men geraakt als Daisha een bepaald onderwerp behandelt of interview afneemt. Als vanzelfsprekend ontstaat er een speciale band tussen Daisha en jou, het is als thuiskomen! Zie voor informatie www.radiomerlijn.nl

Samen met Sander de Wijs presenteert Daisha de radio-uitzendingen. Sander is niet alleen de technische verzorger van de uitzending, maar vult aan en zorgt ervoor dat de vragen die tijdens de uitzendingen gesteld worden bij Daisha komen.

Door Daisha's eenvoudige wijze van presenteren, de bijzonder gezellige én toch zeer informatieve uitzendingen heeft Daisha inmiddels een vaste kring van luisteraars opgebouwd.
Elke week weer boeiende en spectaculaire onderwerpen en tips of adviezen. Daisha beantwoordt tijdens de uitzending je vragen, bel dan naar 0575-502264 of stel ze via de chat.

Elke programma weer anders en inspirerend,
luister via www.radiomerlijn.nl

Daisha's gratis telefonisch spreekuur voor leden van Radio Merlijn!
Als je een halfjaar of een jaar lidmaatschap hebt bij Radio Merlijn heb je een keer per twee maanden recht op een gratis telefonisch consult van tien minuten met Daisha.
De tien minuten dat men heeft om vragen te stellen is lang genoeg om dat éne vraagje beantwoord te krijgen. Of een advies om weer verder te kunnen.
Tip: Bereid je voor op het consult. Zet je vraag op papier, zodat je je tijd volop kunt benutten.

Kijk hoe je lid kunt worden van Radio Merlijn op www.radiomerlijn.nl