Introductie in Akasha Bewustzijn
vrijdag 21 en zaterdag 22 september 2018

Akasha Jaartraining voor persoonlijk succesEen uniek en onvergetelijk gebeuren! Het brengt je innerlijke rust, Hemelse wijsheid en pure levensvreugde. Het is alsof je thuiskomt: alles is nieuw en toch voelt het vertrouwd. Je voelt je sterk verbonden met je diepste zelf, in harmonie met alles. Een innerlijke vreugde en extase met een diepe waarheid!

Het is een inwijding in een Hoger Bewustzijn, de Universele Ziel. Een dimensie zonder vorm, waarin problemen oplossen, afnemen en verdwijnen. Een meditatieve vibratie welke diep van binnen ervaren wordt. Het Akasha Bewustzijn is een gebeuren dat ver voorbij ons normale ervaren ligt. Deze diepe ervaring maakt je wakker uit vaste patronen. Je faalangst, schuldgevoelens en/of emotionele blokkades worden opgelost.

Wil je...

... de essentie van jezelf ontdekken?
... meer bewust zijn van wat je doel of missie is?
... van leerling naar leraar groeien?
... de krachten in jezelf ontwikkelen?
... in vreugde leven in plaats van in lijden?
... jezelf naar een hoger niveau brengen?
... een anders-denken eigen maken?
Dan is deze opleiding voor jou bestemd!

'Ik verander niets aan je oorspronkelijkheid.
Niets aan je essentie of je leven. Ik verander slechts je denken!'

Wat is de Akasha Masterclass Training?
Het succes van de Akasha Masterclass Training bestaat uit de persoonlijke resultaten die elke keer weer worden bereikt. Je haalt met deze training het beste uit jezelf naar boven. Je zult steeds sterker resoneren met de ultieme basis van jezelf, je leven en die van anderen.
De opleiding stelt dan ook hoge eisen aan je. Je inzet, doorzettingsvermogen en discipline zullen elke keer weer worden aangesproken. Het betekent een omwenteling in je huidige functioneren. Alles dat nu is, zal na deze opleiding anders zijn. Terwijl er niets verandert aan je oorspronkelijkheid, verandert je houding ten opzichte van je leven en je omgeving.

Met deze opleiding kun je elke top bereiken die je maar wilt.
Welke functie je in het dagelijkse leven ook hebt, de Akasha Masterclass Training brengt je naar een hogere trede op je pad van ontwikkeling. Je leert achter woorden of handelingen 'kijken', zodat je weet wat er daadwerkelijk bedoeld wordt. Je grenzen worden verlegd en je durft moeilijke situaties aan te gaan.
Kenmerken van wat deze training je brengt, zijn: besluitvaardigheid, creativiteit, geduld, het juiste moment weten, je angsten beheersen, vertrouwen in jezelf en je focussen op jouw doel of je missie!

De Akasha Masterclass Training, gegeven door Daisha de Wijs, is de meest spirituele training die er bestaat. Een unieke opleiding, nergens anders kun je een dergelijke gedegen opleiding volgen. Het is een weg naar authentiek zijn, het overstijgen van jezelf. De kracht van de training is tegelijkertijd de diepte van je ontwikkeling.

Voor wie is de opleiding?
Het is een opleiding voor gemotiveerde mensen, die niet schromen om zich volledig in te zetten. Geen theoretische of wetenschappelijke kennis. Kennis is geen wijsheid, de ware wijsheid gaat voorbij aan kennis. Er is dan ook geen vooropleiding nodig. Voor eenieder die zichzelf wil ontwikkelen naar een hoger niveau. Indien je hoger wilt klimmen op de ladder van je dagelijkse leven, in je huidige functie of de top van je kunnen wilt ervaren.

Duur van de opleiding
Het is een tweejarige opleiding, elk jaar bestaande uit acht weekenden. Het diploma wordt uitgereikt als alle benodigde onderdelen zijn gevolgd en een laatste test is afgelegd. Je kunt op elk moment van het jaar instappen.

Deelname aan de opleiding
De opleiding stelt hoge eisen aan de inzet en het doorzettingsvermogen van de student. Onze grenzen liggen echter vaak verder dan wij zelf denken. Ondanks het feit dat de opleiding pittig is, zul je ontdekken dat om te bereiken wat je wilt de verworven discipline onontbeerlijk is.

Een intakegesprek
Om deel te nemen aan de Inwijding in het Akasha Bewustzijn, kun je het beste een afspraak maken voor een intakegesprek, telefoon: 0575 - 50 2264. De kosten van dit gesprek zijn € 30,= incl. 21% BTW, en het duurt een half uur. Dit bedrag wordt, indien deelname aan de training volgt, in mindering gebracht op het opleidingsgeld.

Individuele sessies en Satsang: In elk opleidingsjaar heb je recht op één privésessie met Daisha de Wijs. Je kunt daarvoor zelf het tijdstip kiezen. Je kunt gedurende je opleiding gratis deelnemen aan Satsang. Zie voor data bij 'Satsang'.

Fiscaal aftrekbaar: De kosten zijn fiscaal aftrekbaar als beroeps- of studiekosten.

Docenten: Daisha en Sander de Wijs

 Data in 2013:  
  24/25 mei   Familie Opstellingen
  14/15 juni   Visie in Dimensies
  20/22 september   Hemelse Wijsheid
  18/20 oktober   Quantum Sprong
  15/17 november   Helende Handen
  20/22 december   Zielentaal
  In 2014 jan. en febr.   Worden nog bekend gemaakt

 

portalTijden opleidingsprogramma: 

Vrijdag: aankomst uiterlijk 18.30 uur, aanvang programma 19.00 uur
Einde:    zondag 15.00 uur c.q. zaterdag 16.00 uur (het kan iets uitlopen)
I.v.m. de intensiteit van de lessen en de lestijden is overnachting verplicht.

Locatie: Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst
Prijs:
€ 1.999,= per jaar inclusief overnachtingen en volpension.
Eventueel in termijnen te betalen: 1e termijn € 599,=,
vervolgens 6 termijnen van € 250,=.

Aanmelden: via het aanmeldingsformulier

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Ik verander niets aan je oorspronkelijkheid.

Niets aan je essentie of je leven.

Ik verander slechts je denken!