vrij. 14 en za. 15 december 2012

Engelen en Gidsen, onze helpers!

Contact hebben met je Engel of je Gids betekent dat je het niet alleen hoeft te doen. Ieder heeft een Engel en een Gids, zij kunnen je elk moment dat jij dat wilt ondersteunen. In deze workshop maken we er contact mee!

Engelen zijn liefde in beweging. Zij rusten nooit, zij staan boven goed en kwaad, zijn vol Liefde. Liefde die alles wegbrandt, die alles vergeeft. Engelen zijn boodschappers van God, Hemelse boodschappers.

Wij zijn altijd op weg om meer en meer onszelf te worden. Engelen inspireren ons om verder te gaan, vol te houden. Ieder mens heeft een engel. Engelen leggen uit wat wij niet begrijpen. Er ligt een grote rijkdom besloten in de mens, die hij met hulp van de boodschappers van God, onze Engel, kan ontdekken.

Een Gids is een ziel, een onstoffelijk mens, een mens zonder lichaam.  Een Gids kan voelen en denken, kent onze emoties en gevoelens. Met je Ggids heb je ooit samen op aarde geleefd. In dat leven heb je met je gids een hechte band gehad. De periode waarin zich dat afspeelde kan variëren van een paar jaar tot honderden jaren geleden. Hoe ouder je als ziel bent, hoe ouder ook je Ggids is. Je gids kan ook een overleden familielid of goede vrienden zijn.  Hij of zij wil je nog enige tijd begeleiden, geestelijk steunen. Hij of zij houdt van je. Veel mensen voelen dat ook.

‘Er ligt een grote rijkdom besloten in de mens die hij met hulp van de boodschappers van God kan ontdekken.’ Anselm Grün

 

 

Datum: vrijdag 14 en zaterdag 15 december 2012
Tijden: aanvang 19.30 uur, einde 16.00 uur
Begeleiding: Daisha en Sander de Wijs
Prijs: € 149,= inclusief volpension
Locatie: de Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst
Aanmelding: via het aanmeldingsformulier

 

 

 

 

 

 

 

 
locatie_01De Wellenberg Academie
De Academie voor Innerlijke Rijkdom!

De Wellenberg is de locatie waar Daisha de Wijs werkt en woont. Het is een Academie waar mensen zich thuis voelen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden of anders gezinden c.q. denkenden. Een locatie voor retraite, opleidingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten. Niet gebonden aan een religie of een bepaalde persoon c.q. stroming. Een Academie waar niet alleen gekeken wordt naar functionaliteit maar ook naar het effect van de omgeving op de geest en het lichaam van de personen die er verblijven. Met medewerkers die zich bewust zijn van hun rol daarin.
Een Academie met een huiselijke ambiance, terwijl alle faciliteiten geboden worden. De sfeer en het besloten karakter bevorderen de inzet en resultaten van het beoogde.