Ontwikkel jezelf via de radioprogramma's van Daisha de Wijs
Draag je Radio Merlijn een warm hart toe? Wordt dan Vriend van Radio Merlijn.

Een bijzondere vriendschap Als Vriend geniet je van vele voordelen, want door jouw ondersteuning kunnen we ook in de toekomst mooie programma’s blijven bieden.

*  je kunt (bijna) alle programma’s gratis downloaden

*  een keer per jaar komen we bij elkaar in de Wellenberg. Een dag vol gezellig samenzijn en gratis workshops!

*  daarnaast organiseren wij regelmatig speciale acties voor Vrienden.

gratis persoonlijk consult van Daisha de Wijs. Halfjaar- of Jaar-Vrienden kunnen om de maand gebruikmaken van een gratis persoonlijk consult bij Daisha. Je hebt dan tien minuten om je vraag voor te leggen. Dit blijkt ruim voldoende te zijn voor die éne vraag. Zes keer per jaar krijg je dus € 20,= (in totaal € 120,=) kado, want dat kost een consult van tien minuten met Daisha! Het gaat op afspraak, zodat je niet voor niets hoeft te bellen.

Radio Merlijn Vriendendag is op zaterdag 31 augustus 2013 van 11.00 - 16.30 uur!

Maak je vrienden en ons blij. Maak jouw vriend tot onze Vriend! Een echt origineel cadeau geef je door je vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin een jaar lang van alle bovenstaande voordelen te laten genieten. Daarbij krijgen ze gratis het boek ‘Stilte… geboren in Stilte’ geschreven door Daisha – met persoonlijke boodschap - thuis gestuurd. Een mooi cadeau waarvoor ze je zeker dankbaar zullen zijn.

Hoe gaat dat? Meldt de persoon aan in onze webshop en stuur ons een mail met de mededeling dat jij voor hem of haar betaalt. Als we je betaling hebben ontvangen dan kan jouw, en onze vriend, genieten van alle voordelen. Het cadeau wordt dan naar de betreffende persoon gezonden. Wil je het zelf geven? Vermeldt dit dan in je email plus je adresgegevens.

Waarom Radio Merlijn? Ieder mens verlangt naar harmonie en geluk. Als je iemand vraagt: ‘Wil je gelukkig zijn of rijk?’ Dan kiest 80% van de mensen voor het geluk. Innerlijke rijkdom is belangrijker dan materiële rijkdom. Overal in de wereld staan mensen op om een goede toekomst te waarborgen. Mensen die zich tegen de huidige situatie keren. Die de oude structuren, welke over het algemeen bestaan uit tegenstellingen, willen transformeren naar samenwerking, naar eenheid. De enorme tegenstellingen, het belang van de economie versus het belang van de mens, en meer zijn achterhaald. Deze veranderde levenshouding van de huidige mens vraagt om anders te worden geïnformeerd. De mondige mens wil de werkelijkheid onder ogen zien, wil de waarheid beleven, wil niet in slaap gesust worden met clichés. Ze weten dat er een verbinding is tussen de innerlijke beleving en de uiterlijke gebeurtenissen. Maar missen vaak de mogelijkheid om tussen deze twee een brug te vormen, om ze één te maken. Men wenst de huidige chaos, de onvrede te transformeren naar rust en vrede. En daar wil Radio Merlijn bij helpen!

Wat biedt Radio Merlijn? Wij bieden via internet radioprogramma’s die inspireren, motiveren, helen, spiritueel, inzichten bieden, mensen verbinden en bewustmakend zijn. De programma’s bevatten net iets meer dan de ‘gewone’ radioprogramma’s. We schrikken er niet voor terug om diep in het leven te duiken en toch speels en luchtig te zijn. Als het geestelijke, emotionele, sociale en lichamelijke welzijn van de mens maar wordt gediend. Want daar gaat het om: innerlijke ontwikkeling, bewustwording, eenheid, liefde en begrip creëren!

 

 
locatie_01De Wellenberg Academie
De Academie voor Innerlijke Rijkdom!

De Wellenberg is de locatie waar Daisha de Wijs werkt en woont. Het is een Academie waar mensen zich thuis voelen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden of anders gezinden c.q. denkenden. Een locatie voor retraite, opleidingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten. Niet gebonden aan een religie of een bepaalde persoon c.q. stroming. Een Academie waar niet alleen gekeken wordt naar functionaliteit maar ook naar het effect van de omgeving op de geest en het lichaam van de personen die er verblijven. Met medewerkers die zich bewust zijn van hun rol daarin.
Een Academie met een huiselijke ambiance, terwijl alle faciliteiten geboden worden. De sfeer en het besloten karakter bevorderen de inzet en resultaten van het beoogde.